Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φοιτητές εκθέτουν φωτογραφίες στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Φοιτητές εκθέτουν φωτογραφίες στο Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Φωτογραφικός Τομέας ΠΟΦΠΑ (Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών) στο Πολιτιστικό Στέκι του θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης από τα ναρκωτικά ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής, από τις 4 έως τις 18 Νοεμβρίου 2016. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν απόψε.

Έκθεση φωτογραφίας διοργανώνει ο Φωτογραφικός Τομέας ΠΟΦΠΑ (Πολιτιστικός Όμιλος Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών) στο Πολιτιστικό Στέκι του θεραπευτικού προγράμματος απεξάρτησης από τα ναρκωτικά ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, Σταυροπούλου 29, Πλατεία Αμερικής, από τις 4 έως τις 18 Νοεμβρίου 2016.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 20:30 το βράδυ και η έκθεση θα λειτουργεί Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή, από τις 18:00 έως τις 20:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Στον χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού εκθέτουν, κατά καιρούς, καλλιτέχνες και διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές ομάδες, αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Κατερίνα Καρατσώλη από το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ. «Επιλέγουν τον χώρο γιατί θέλουν να συνδράμουν στη διάδοση του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ και του έργου που επιτελεί. Το Πολιτιστικό Στέκι υποστηρίζει την αλληλεπίδραση των μελών του προγράμματος με δημιουργικούς ανθρώπους» προσθέτει.

Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η γνωριμία με τις θεραπευτικές κοινότητες, απορρίπτονται στερεότυπα και προκαταλήψεις για τους πρώην χρήστες και ενισχύεται η προσπάθεια πρόληψης της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Το ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ξεκίνησε να λειτουργεί το 1990. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εξωτερικής παρακολούθησης, δηλαδή μη διαμονής. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, δεν χορηγεί υποκατάστατα και δεν έχει λίστες αναμονής.

Απευθύνεται σε όσους είναι 21 ετών και άνω, σε μόνιμους αλλά και περιστασιακούς χρήστες και στο υποστηρικτικό περιβάλλον τους (γονείς, σύζυγοι, αδέρφια, συγγενείς). Αποτελεί ένα από τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ, όπως είναι, μεταξύ άλλων, η Στροφή (για ανηλίκους), το Εν Δράσει (για κρατούμενους και αποφυλακισμένους) και Μοσάικ (για μετανάστες).

Ο Φωτογραφικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αθηνών μετράει, ήδη, 29 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα φοιτητικά δρώμενα. Ιδρύθηκε το 1987 και σήμερα αριθμεί περισσότερα από 300 μέλη. Η δράση του περιλαμβάνει σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας, λειτουργία σκοτεινών θαλάμων, εκθέσεις, δημιουργία λευκωμάτων, φωτογραφικές εξορμήσεις και βιβλιοθήκη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

inbox
today

Τα θέματα της επικαιρότητας που θα σε απασχολήσουν σήμερα

Sports in

Spotlight

Life Scene

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024