
Την Τετάρτη αποφασίζεται η συμμετοχή του Γκριν
Χωρίς τον τραυματία Έρικ Γκριν συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21:00) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague. O Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποφασίζει την Τετάρτη αν θα πάρει το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Χωρίς τον τραυματία Έρικ Γκριν συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (21:00) με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΣΕΦ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.
O Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον ορθό μηριαίο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αποθεραπεία, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αποφασίζει την Τετάρτη αν θα πάρει το ρίσκο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Το ευχάριστο νέο για τον Έλληνα τεχνικό, πάντως, ήταν η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στις προπονήσεις. Ο Σέρβος σέντερ είχε μείνει εκτός προετοιμασίας λόγω τενοντίτιδας ιγνιακού τένοντα στο δεξί γόνατο και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θεωρείται δεδομένη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
