Δωρεάν εξάωρα εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Office 365, το Office στο cloud, σε εκπροσώπους μη κερδοσκοπικών οργανώσεων διοργανώνει για πρώη Microsoft Ελλάς σε συνεργασία με το Impact Hub Athens. Η εταιρεία παρέχει δωρεάν το λογισμικό στις ΜΚΟ και για πρώτη φορά υλοποιεί τα σεμινάρια υπό τον τίτλο “Cloud for Good Days”.

Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των σεμιναρίων που απομένουν για την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2016 είναι: , και και οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν τουλάχιστον δύο ημερομηνίες.

Η Microsoft κάνει δωρεές λογισμικού και είναι χορηγός ΜΚΟ επί 30 χρόνια, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ανθρωπιστικό και κοινωνικό έργο σε παγκόσμιο αλλά και τοπικό επίπεδο.

O Τίμος Πλατσάς, Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Microsoft Ελλάς, δήλωσε: «Με το πρόγραμμα δωρεάς λογισμικού της Microsoft έχουμε καταφέρει να υποστηρίξουμε περισσότερες από 50 ΜΚΟ τα τελευταία δύο χρόνια. Η διαδικασία του ψηφιακού μετασχηματισμού, τους αφορά σε σημαντικό βαθμό άλλωστε, αφού μέσα από καινοτόμες τεχνολογίες, τους δίνεται η δυνατότητα να ενισχύσουν την αποστολή τους, και να στηρίξουν πιο αποτελεσματικά την κοινωνία μας και εκείνους που έχουν ανάγκη. Για το λόγο αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που πραγματοποιούμε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία Cloud for Good Days, και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τους ΜΚΟ με κάθε δυνατό τρόπο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο πολύτιμο έργο τους».

Ο Δημήτρης Κοκκινάκης, συνιδρυτής του Impact Hub Athens, συμπλήρωσε: «Το Cloud for Good Days είναι κάτι παραπάνω από ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Είναι μια ευκαιρία ΜΚΟ με διαφορετικά πεδία δράσης και ανάγκες να ανακαλύψουν από κοινού τεχνολογικές λύσεις σε προβλήματα οργάνωσης, συντονισμού, εξοικονόμησης πόρων, αποθήκευσης δεδομένων, κ.ά. Είναι όμως και μια ευκαιρία δικτύωσης και ανταλλαγής πρακτικών και γνώσεων. Και στις δυο περιπτώσεις πάντοτε με την καθοδήγηση του Impact Hub και των εξειδικευμένων εκπαιδευτών του Office 365».

tech.in.gr