
Νίπτει τας χείρας του για Πολύδωρα ο Κώστας Καραμανλής
Αρνητικός εμφανίζεται ο Κώστας Καραμανλής απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει τα ηνία του ΕΣΡ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεών του, Βύρων Πολύδωρας. Συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι ο κ. Καραμανλής έχει να συναντηθεί και να μιλήσει με τον κ. Πολύδωρα τέσσερα χρόνια.
Αρνητικός εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής απέναντι στην πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει τα ηνία του ΕΣΡ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεών του, Βύρων Πολύδωρας.
Πηγές από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, τις οποίες επικαλείται το πρωί της Κυριακής το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, αναφέρουν ότι ο Κώστας Καραμανλής καμία γνώση δεν είχε και δεν έχει για το θέμα.
Οι ίδιες πηγές υπενθυμίζουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει να συναντηθεί και να μιλήσει με τον κ. Πολύδωρα περισσότερα από τέσσερα χρόνια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη