
Περιπέτεια στο αεροδρόμιο για τον υποψήφιο αντιπρόεδρο του Τραμπ
Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ξέφυγε από τον ολισθηρό -λόγω καιρού- διάδρομο προσγείωσης στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης. Ο ίδιος δεν τραυματίστησε, ενώ οι πτήσεις διεκόπησαν προσωρινά.
Το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ξέφυγε από τον ολισθηρό -λόγω καιρού- διάδρομο προσγείωσης στο Λα Γκουάρντια της Νέας Υόρκης και σταμάτησε στο γρασίδι. Ο ίδιος δεν τραυματίστησε, ενώ οι πτήσεις διεκόπησαν προσωρινά.
{{{ map }}}
Αργότερα είπε στους σε δημοσιογράφους ότι είναι καλά στην υγεία του. «Χαίρομαι που όλοι στο αεροπλάνο είναι ασφαλείς» έγραψε αργότερα στο Twitter.
Το αεροπλάνο είχει απογειωθεί από την Αϊόβα, όπου ο Πενς συμμετείχε σε προεκλογική εκδήλωση. Η απογείωση είχε καθυστερήσει περίπου δύο ώρες λόγω κακοκαιρίας στη Νέα Υόρκη.
Στο αεροπλάνο επέβαιναν περίπου 30 άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν η σύζυγος του Πενς Κάρεν, και η κόρη τους Σάρλοτ.
Ο Ντόναλντ Τραμπ μίλησε επικοινώνησε με τον Πενς, ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για συγκέντρωση στο Οχάιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Hello Kitty»: Οι δημιουργοί των «Moana 2» και «Ultraman: Rising» τη μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη
- Χρόνος: Γιατί οι 24 ώρες της ημέρας δεν είναι αρκετές για να τα προλάβουμε όλα;
- Στρέφει το ΝΑΤΟ το βλέμμα στα Στενά του Ορμούζ και τι ρόλο μπορεί να παίξουν οι «ΑΣΠΙΔΕΣ»;
- Πώς αποκαλύπτουμε κρίσιμες πληροφορίες στο διαδίκτυο δίχως να το ξέρουμε
- Επαγγελματική εκπαίδευση ενός κατώτερου θεού: Κακοπληρωμένοι, εξουθενωμένοι και υποτιμημένοι οι καθηγητές
- Η αναπάντεχη εμφάνιση της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στις Κάννες





