
Ληστεία στα γραφεία εταιρείας ΜΜΕ στην Κηφισιά
Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία της εταιρείας DPG Digital Media, στην Κηφισιά, στο 14ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
Στόχος ληστών έγιναν τα ξημερώματα της Παρασκευής τα γραφεία της εταιρείας DPG Digital Media, στην Κηφισιά, στο 14ο χλμ της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.
Στις 03.00, άγνωστοι έσπασαν τη τζαμαρία της κεντρικής εισόδου τους, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων τον φύλακα και αφαίρεσαν δύο χρηματοκιβώτια με άγνωστο χρηματικό ποσό.
Κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έκλεψαν και Ι.Χ. αυτοκίνητο της εταιρείας, το οποίο βρέθηκε αργότερα καμμένο στα Άνω Λιόσια, επί της οδού Ροδοδάφνης.
Η Αστυνομία τούς αναζητά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρεκόρ για τις κυψέλες μελισσών στην ΕΕ – Έφτασαν τα 9,4 εκατ.
- Η απονομή του Europa League στην Άστον Βίλα (vid, pics)
- Ισπανία: Ο Σάντσεθ θα ζητήσει από όλη την ΕΕ την απαγόρευση εισόδου του Μπεν-Γκβιρ σε ευρωπαϊκό έδαφος
- Η «χρυσή βίβλος» του Europa League
- Το Ιράν δημοσίευσε το πεδίο ευθύνης της Αρχής του Στενού του Περσικού Κόλπου
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 21.05.2026]


