Με τέσσερα Tweets σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, τις τελευταίες εξελίξεις μετά την ακύρωση του νόμου Παππά για τις άδειες:

  • Φταίει το βαθύ κράτος, οι δικαστές, ο Αντίχριστος και το 666… Η λέξη λάθος ούτε περνά από το καβαλημένο τους μυαλό.
  • Αύριο στο πρωτοσέλιδο της Αυγή τα ονόματα & οι διευθύνσεις των 14 δικαστών που τόλμησαν να πουν ‘όχι! Να μάθουν να παίζουν με το καθεστώς.
  • Αν η κ. Γεροβασίλη ψάχνει λεφτά για τα παιδιά & τα νοσοκομεία, μπορεί να απολύσει μερικά από τα ακροδεξιά τρολ που έχει στο γραφείο της.
  • Περισσότερα κανάλια, περισσότεροι εργαζόμενοι, περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία & κυρίως Συνταγματική νομιμότητα! Τι δεν καταλαβαίνουν;

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε: «Πήγαν στην κυβέρνηση να διορθώσουν ένα λάθος, με ένα άλλο μεγαλύτερο λάθος», υπογραμμίζοντας ότι «επ’ ουδενί δεν πρέπει να επιστρέψουμε στο παρελθόν της ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο».

Κάλεσε τον πρωθυπουργό να αναγνωρίσει το λάθος και να αποπέμψει τον κ. Παππά.

Λίγες ώρες νωρίτερα, το Ποτάμι είχε ζητήσει παραίτηση Παππά.

«Είχαμε προειδοποιήσει την κυβέρνηση. Να σεβαστεί το ΕΣΡ και να μην επιμείνει στον παραλογισμό ότι στην Ελλάδα θα εκπέμπουν μόνο 4 κανάλια. Ο κ. Παππάς, με την άδεια του κ. Τσίπρα όμως, θεώρησε ότι μπορεί να παραβιάσει το Σύνταγμα προκειμένου να στήσει ένα ελεγχόμενο τοπίο στην ενημέρωση. Με εργολάβους και «λαγούς» που θα έδιναν βοσκοτόπια και θα έστηναν «SIRIZATV»» σχολίασε το Ποτάμι.

«Οι προσπάθειες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να εκβιάσουν τους δικαστές απέτυχαν. Τώρα ήρθε η στιγμή των ευθυνών. Ο κ. Παππάς πρέπει να παραιτηθεί και ο κ.Τσίπρας πρέπει να απολογηθεί. Και αφού αναγνωρίσουν το λάθος τους να αναζητήσουν την πρόταση που κατέθεσε ‘Το Ποτάμι’ στον πρόεδρο της Βουλής. Περισσότερα κανάλια -περισσότεροι εργαζόμενοι-  περισσότερα λεφτά στα δημόσια ταμεία -περισσότερη διαφάνεια στην προέλευση των χρημάτων των καναλαρχών και κυρίως περισσότερη Συνταγματική νομιμότητα» κατέληξε το Ποτάμι.

    Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ