Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διεθνές βραβείο ποιότητας για την Goodyear Dunlop Ελλάς

Διεθνές βραβείο ποιότητας για την Goodyear Dunlop Ελλάς

Η Goodyear Dunlop Ελλάς επελέγη από τα 7.500 μέλη του Global Trade Leaders για το διεθνές βραβείο ποιότητας το οποίο απονέμεται σε εταιρείες που διακρίνονται για την επιχειρηματικής τους φιλοσοφία.

Μια σημαντική διεθνή διάκριση προσθέτει στο παλμαρέ της η Goodyear Dunlop Ελλάς η οποία απέσπασε το International Europe Award for Quality για το 2016, ένα βραβείο κύρους που απονέμεται κάθε χρόνο από το Global Trade Leaders Club, έναν από τους μεγαλύτερους Συνδέσμους Επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, για την προαγωγή της επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη με στόχο την αναγνώριση των εταιρειών που με την φιλοσοφία τους προάγουν την επιχειρηματική αριστεία.

Στη φετινή διοργάνωση, η επιλογή της Goodyear Dunlop Ελλάς, πραγματοποιήθηκε από 7.500 μέλη του Global Trade Leaders Club από 95 χώρες από όλο τον κόσμο.

Το βραβείο για την εταιρία παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής της κ. Ν. Σπανός σε λαμπρή τελετή που έλαβε χώρα στο Παρίσι την 24η Οκτωβρίου 2016 παρουσία σημαντικών εκπροσώπων του πολιτικού, διπλωματικού και επιχειρηματικού κόσμου από όλη την Ευρώπη.

Με αφορμή την βράβευση αυτή ο κ. Ν. Σπανός, Γενικός Διευθυντής της Goodyear Dunlop Ελλάς δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή που αποτελεί την πιο έμπρακτη αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλλουμε. Παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία και τις δεσμεύσεις μας όσον αφορά στην ποιότητα χωρίς κανένα συμβιβασμό.

«Τα άριστα προϊόντα μας σε συνδυασμό με την συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας στις διαδικασίες μας αλλά και τις δραστηριότητές μας αποτελεί μονόδρομο για τη συνέχιση της επιτυχίας μας. Σε αυτή την πορεία θα συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε, με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη ενισχύοντας παράλληλα την αξία του δικτύου μας αλλά και για τις μάρκες που εκπροσωπούμε».

auto.in.gr

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024