
Ο Μαμπουλού χάρισε τη νίκη στον ΠΑΣ επί της Ξάνθης
Την καλή πορεία που πραγματοποιεί στη Super League, συνέχισε και στο κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Την καλή πορεία που πραγματοποιεί στη Super League, συνέχισε και στο κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη επικράτησε 1-0 της Ξάνθης στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 15ο λεπτό ο Μαμπουλού, ολοκληρώνοντας με πλασέ έναν ωραίο συνδυασμό του Καρανίκα με τον Κούτρη, ενώ ο σκόρερ έχασε και πέναλτι στο 90΄, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Σκόνδρας, Μπέριος, Μιχαήλ, Κοζορώνης (73΄ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς, Δώνης (61΄ Γιάκος), Ζάιρο (80΄ Κόντε), Μαμπουλού
ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Βασιλακάκης (66΄ Καμαρά), Π. Ορφανίδης (66΄ Ντε Λούκας), Λάζιτς, Τριάδης, Νιέτο (66΄ Γιουνές), Ράνος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»

