Το 2017 ολοκληρώνονται τα έργα του τραμ στον Πειραιά
Το έργο του τραμ στον Πειραιά θα ολοκληρωθεί εντός του 2017, ενώ παράλληλα θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων όπου υλοποιούνται εργασίες, καθώς επίσης το 2020 θα ολοκληρωθεί το έργο στο μετρό.
Το έργο του τραμ στον Πειραιά θα ολοκληρωθεί εντός του 2017, ενώ παράλληλα θα υπάρξει τμηματική απόδοση δρόμων όπου υλοποιούνται εργασίες, καθώς επίσης το 2020 θα ολοκληρωθεί το έργο στο μετρό.
Τα παραπάνω, γνωστοποίησαν σήμερα οι εκπρόσωποι της «Αττικό Μετρό ΑΕ», στην διευρυμένη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Πειραιά μετά από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη, με θέμα το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των έργων του μετρό και του τραμ που βρίσκονται σε εξέλιξη στην πόλη.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής και εκπρόσωποι της «Αττικό Μετρό ΑΕ», οι εκπρόσωποι ανάδοχων εταιρειών που υλοποιούν τα έργα του μετρό και του τραμ, ο διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Σπύρος Λάσκος, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νίκος Μανεσιώτης και Παύλος Πολιτάκης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος Οδοποιίας Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο πρόεδρος της Ε΄ δημοτικής κοινότητας Γιάννης Βοϊδονικόλας και ο διευθυντής Οδοποιίας του δήμου Πειραιά Αχιλλέας Κουτσοδόντης.
Ο δήμαρχος Πειραιά έθεσε μετ’ επιτάσεως την ανάγκη οριστικοποίησης του χρονοδιαγράμματος για την ολοκλήρωση των εργασιών του τραμ και του μετρό, καθώς και επιμέρους ζητήματα που αφορούν στην καθημερινή λειτουργία της πόλης, αναφορικά με τη λειτουργία των εργοταξίων.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).