
ΝΔ: Να ερευνηθούν οι καταγγελίες του τέως διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ
Σαφείς απαντήσεις από την κυβέρνηση ζητά η Νέα Δημοκρατία για τις καταγγελίες του Σταύρου Καπάκου, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για «δουλειές» και «εξουσιαστικές συμπεριφορές».
Σαφείς απαντήσεις από την κυβέρνηση ζητά η Νέα Δημοκρατία για τις καταγγελίες του Σταύρου Καπάκου, ο οποίος απολύθηκε από τη θέση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης στην ΕΡΤ.
Σε επιστολή του προς τους πρώην συναδέλφους του στην ΕΡΤ, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της διοίκησης, ο κ. Καπάκος δήλωσε ότι πήγε στην ΕΡΤ «δια δουλειά και όχι για δουλειές». Έκανε επίσης λόγο για «εξουσιαστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις τύπου στρατιωτικού καραβανά».
Σχολιάζοντας την υπόθεση, η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση: «Ο υπουργός- καναλάρχης κ. Παππάς, που θέλει να βάλει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο χρησιμοποιώντας κάθε μέσον προκειμένου να επιβάλει το αντισυνταγματικό νομοθέτημά του, αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα την εποπτεία του οποίου έχει.
»Οι καταγγελίες του μέχρι χθες διευθυντή Ειδήσεων για «δουλειές» στην ΕΡΤ είναι άλλη μία απόδειξη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από την εποχή του υποτιθέμενου ηθικού πλεονεκτήματος στο στάδιο της ηθικής απαξίωσής του.
»Σε κάθε περίπτωση, οι καταγγελίες αυτές πρέπει να ερευνηθούν άμεσα και να υπάρξουν σαφείς απαντήσεις».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΟΤ Delphi Economic Forum XI – Εξάρχου (AKTOR): O Κάθετος Διάδρομος λύση για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά μεταξύ δύο 19χρονων κοριτσιών στην Αγ. Βαρβάρα
- Βερολίνο: Έλουσαν με ντοματοχυμό τον Ρεζά Παχλαβί – Αφιλόξενο το Βερολίνο για τον γιο του σάχη του Ιράν
- Δεν είμαι υποχρεωμένος να σε βρω: Το τέλος της διαρκούς διαθεσιμότητας που μας έχει εξαντλήσει
- Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με μυθική ανατροπή η Μαρία Πρεβολαράκη
- Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Είναι «σοβαρά τραυματισμένος» – Ο Πεζεσκιάν, στην επίλεκτη ομάδα που τον φροντίζει

