Ο Πορτογάλος διεθνής μέσος της Μπάγερν, Ρενάτο Σάνστες, κέρδισε το «Golden Boy», βραβείο που απονέμεται από την ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», στον καλύτερο παίκτη κάτω των 21 ετών που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ο Σάντσες επικράτησε, ανάμεσα σε 39 υποψηφίους, όπου ανάμεσά τους δεν υπήρχε Ελληνας ποδοσφαιριστής. Ο 19χρονος μέσος, έγινε ο πρώτος Πορτογάλος, που κέρδισε το βραβείο, το οποίο απονέμεται από το 2003 και έχουν κερδίσει, μεταξύ άλλων παίκτες όπως ο Μέσι, Φάμπρεγκας, Μπαλοτέλι και Πογκμπά.
Στις 17-18 Ιουλίου, στις πρώην Φυλακές της Αίγινας, έρχεται το 2ο Aegina Jazz Festival με μερικά από τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς τζαζ σκηνής
Tο Release Athens 2026 συνεχίζει ακάθεκτο το πρόγραμμά του, υποδεχόμενο μέσα στην εβδομάδα μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής.