Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκτός ΕΡΤ ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, Σταύρος Καπάκος

Εκτός ΕΡΤ ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης, Σταύρος Καπάκος

Η ΕΡΤ απαλλάσσει από τα καθήκοντά του τον έως σήμερα γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. «Το ΔΣ τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ΕΡΤ απαλλάσσει από τα καθήκοντά του τον έως σήμερα γενικό διευθυντή Ενημέρωσης Σταύρο Καπάκο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ ΑΕ αποφάσισε να απαλλάξει από τα καθήκοντά του τον μέχρι σήμερα Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Σταύρο Καπάκο.Το ΔΣ τον ευχαριστεί για τις μέχρι σήμερα προσφερθείσες υπηρεσίες του» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν σοβαρές διαφωνίες μεταξύ του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, Λάμπη Ταγματάρχη και του κ. Καπάκου.

Ο κ. Ταγματάρχης καταλόγιζε ευθύνες στον κ. Καπάκο για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του ενημερωτικού προγράμματος, ενώ ο κ. Καπάκος χρέωνε στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ για κωλυσιεργία με απώτερο στόχο να επιβάλλει τις δικές του απόψεις.

Την περασμένη εβδομάδα στο διοικητικό συμβούλιο που έγινε ο κ. Καπάκος επέμεινε ότι είναι αναγκαίο να υπάρχουν διακριτοί ρόλοι και αυτονομία του ενημερωτικού τομέα χωρίς παρεμβάσεις από τη διοίκηση της ΕΡΤ.

Αιχμηρά σχόλια του ΠΑΣΟΚ

Αιχμηρά σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την αντικατάσταση του Σταυρου Καπάκου από τη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ.

Υπό τον τίτλο «Διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις», το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι η απομάκρυνσή του ως φαίνεται, έγινε με «άνωθεν υπόδειξη» και η όλη διαδικασία απομάκρυνσης του κ. Καπάκου, είναι ένα ακόμη βήμα στον «αντιδημοκρατικό κατήφορο» της κυβέρνησης.

«Και μάλιστα, όταν ο κ. Καπάκος ήταν μια ακραιφνής κομματική επιλογή (διευθυντής σύνταξης της Αυγής), κάτι που δεν συνάδει με τον χαρακτήρα της δημόσιας τηλεόρασης» αναφέρει.

«Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το «ενδιαφέρον» του Μαξίμου για την προώθηση συγκεκριμένων – απολύτως ελεγχόμενων – δημοσιογράφων και στα υπό δημιουργία κανάλια ορισμένων εκ των «υπερθεματιστών».

«Με αυτές τις λογικές, το «διότι δεν συνεμορφώθην προς τας υποδείξεις», γίνεται ιδιαίτερα επίκαιρο», επεσήμανε το ΠΑΣΟΚ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024