Γαλλία: Υποσχέσεις στους αστυνομικούς για καλύτερες συνθήκες εργασίας
Αναβάθμιση του εξοπλισμού και βελτίωση των συνθηκών εργασίας υπόσχεται ο Αρχηγός της γαλλικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς που για πέμπτη συνεχή νύχτα διαδήλωσαν σε διάφορες πόλεις της χώρας. Στο Παρίσι, το Στρασβούργο, το Νανσί, εκατοντάδες αστυνομικοί διαδήλωσαν και το Σάββατο, διαμαρτυρόμενοι για έλλειψη των μέσων που θα τους επιτρέπει να κάνουν πιο σωστά τη δουλειά τους, αλλά και για αυξανόμενη βία εις βάρος τους.
Αναβάθμιση του εξοπλισμού και βελτίωση των συνθηκών εργασίας υπόσχεται ο Αρχηγός της γαλλικής Αστυνομίας στους αστυνομικούς που για πέμπτη συνεχή νύχτα διαδήλωσαν σε διάφορες πόλεις της χώρας.
Στο Παρίσι, το Στρασβούργο, το Νανσί και άλλες πόλεις, εκατοντάδες αστυνομικοί διαδήλωσαν και το Σάββατο, διαμαρτυρόμενοι για έλλειψη των μέσων που θα τους επιτρέπει να κάνουν πιο σωστά τη δουλειά τους, αλλά και για αυξανόμενη βία εις βάρος τους.
«Στο Παρίσι, πρόκειται κυρίως για νέους αστυνομικούς, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στην ιεραρχία, τον θεσμό και τα συνδικάτα», δήλωσε σε συνέντευξή του στη Journal du Dimanche ο αρχηγός της Αστυνομίας Ζαν-Μαρκ Φαλκόν προσθέτοντας ότι θα τους εξοπλίσει με σύγχρονα όπλα.
Στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να δεχτεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων τα συνδικάτα των αστυνομικών ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ για να ακούσει τα αιτήματά τους.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας