
Ο Αντ.Λιόγας νέος προϊστάμενος στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών
Ο εισαγγελέας Εφετών Αντώνης Λιόγας θα αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών στην θέση του συναδέλφου του Ισίδωρου Ντογιάκου. Στην ψηφοφορία που που διεξήχθη το Σάββατο για τη θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας, έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιος του Παντελής Στραγάλης.
Ο εισαγγελέας Εφετών Αντώνης Λιόγας θα αναλάβει καθήκοντα προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών στην θέση του συναδέλφου του Ισίδωρου Ντογιάκου.
Στην ψηφοφορία που που διεξήχθη το Σάββατο για τη θέση του επικεφαλής της Εισαγγελίας, έλαβε 46 ψήφους έναντι 31 που συγκέντρωσε ο συνυποψήφιός του Παντελής Στραγάλης. Τρεις εισαγγελικοί λειτουργοί ψήφισαν «λευκό».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ντογιάκος εξέπεσε της θέσης του λόγω πειθαρχικής ποινής που του επιβλήθηκε από τον Άρειο Πάγο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βέλγιο – Σενεγάλη 3-2 παρ. (2-2 κ.δ): Πρόκριση στους «16» με επική ανατροπή (vids)
- Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους κατά του Κιέβου και πολλών ακόμα πόλεων
- Επιστολή στον Τραμπ από ρεπουμπλικάνο βουλευτή κατά της πώλησης F35 στην Τουρκία
- Χαμός στο Σιάτλ: 2-2 το Βέλγιο με γκολ στο 86’ και στο 89’ (vids)
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Νεκρή στον βωμό του τυφλού μίσους
- Ο Σαρ «εκτέλεσε» τον Κουρτουά για το 2-0 της Σενεγάλης (vids)


