
Νέο ΔΣ στην Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Αναλυτικότερα, πρόεδρος εξελέγη, για δεύτερη θητεία, ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος ο πάρεδρος Ευάγγελος Αργυρός, γγ η εισηγήτρια Ευτυχία Κοράκου, ταμίας ο εισηγητής Νικόλαος Νικολάκης και μέλος ο σύμβουλος Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Βολιβία: Τουλάχιστον 9 νεκροί σε ανατροπή λεωφορείου – Νεογέννητο ανάμεσα στα θύματα
- Λίβανος: Ο Τραμπ παρότρυνε τον Νετανιάχου να διατάσσει μόνο «χειρουργικά» πλήγματα
- Κολομβία: Η EMC ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση με 21 νεκρούς, κάνοντας λόγο για «λάθος»
- Καύσιμα: Η αυστραλή ΥΠΕΞ χαιρετίζει ένα «σημαντικό βήμα» από την Κίνα για τον ενεργειακό εφοδιασμό
- Βιρτζίνια: Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο Κόμι που κατηγορείται ότι απείλησε τη ζωή του Τραμπ
- Ο Τραμπ μελετάει «πιθανή μείωση» των αμερικανικών στρατευμάτων στη Γερμανία