
Νέο ΔΣ στην Ένωση Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του Συμβουλίου της Επικρατείας, το οποίο αναδείχθηκε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες.
Αναλυτικότερα, πρόεδρος εξελέγη, για δεύτερη θητεία, ο σύμβουλος Επικρατείας Ευθύμιος Αντωνόπουλος, αντιπρόεδρος ο πάρεδρος Ευάγγελος Αργυρός, γγ η εισηγήτρια Ευτυχία Κοράκου, ταμίας ο εισηγητής Νικόλαος Νικολάκης και μέλος ο σύμβουλος Επικρατείας Μιχάλης Πικραμένος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ανα – τίναξε την ανθισμένη αμυγδαλιά» έρχεται στη σκηνή του Θεάτρου Άλσους
- Όλο και περισσότερες γυναίκες από τις ΗΠΑ μετακομίζουν στο εξωτερικό – Εξαιτίας του Τραμπ; Και ναι και όχι
- Αμοιβές: Κυρώσεις και πρόστιμα σε επιχειρήσεις για αποκλίσεις μεταξύ των δύο φύλων
- Χρηματοδότηση για σύγχρονα πεζοδρόμια και πράσινες παρεμβάσεις θέλει ο Δήμος Πάργας
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Η οσμή αερίου που σκέπασε την Αττική για δεύτερη φορά σε ένα μήνα – Μυστήριο παραμένει η προέλευσή της


