Το Netflix κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά The Crown, η οποία αναφέρεται στην ιστορία της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, στα πρώτα χρόνια της βασιλείας και του γάμου της.

Πρόκειται για την πιο ακριβή σειρά του Netflix, αφού η διάσημη υπηρεσία streaming, ξόδεψε πάνω από 100 εκατ. δολάρια για την παραγωγή της.

Σεναριογράφος είναι ο Πίτερ Μόργκαν, ο οποίος επιδέξια χειρίστηκε την ιστορία της δεύτερης μακροβιότερης μονάρχη του βρετανικού στέμματος, στην ταινία The Queen, καθώς και στη θεατρική παράσταση The Audience, όπου βασίζεται η σειρά. Μάλιστα, το 2006 κέρδισε Όσκαρ για το σενάριό του στην ταινία «Η βασίλισσα».

Η Κλερ Φόι αναλαμβάνει έναν ακόμη βασιλικό ρόλο, καθώς στην σειρά Wolf Hall του BBC έπαιζε τηΆννα Μπολέιν, τη δεύτερη σύζυγο του Ερρίκου Η΄ της Αγγλίας, με συμπρωταγωνιστές τους Τζον Λίθγκοου, Ματ Σμιθ, Βικτώρια Χάμιλτον, Τζάρεντ Χάρις, Βανέσα Κίρμπι και Άιλιν Άτκινς.

Σε σκηνοθεσία Στίβεν Ντάλντρι, το The Crown θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 4 Νοεμβρίου στο Netflix, με τα έξι πρώτα, από τα δέκα συνολικά επεισόδια.

entertainment.in.gr