Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Elias Beach Hotel στη Λεμεσό Κύπρου: η απόλυτη ισορροπία μεταξύ των προσδοκιών και των ονείρων σας

Elias Beach Hotel στη Λεμεσό Κύπρου: η απόλυτη ισορροπία μεταξύ των προσδοκιών και των ονείρων σας

Η Λεμεσός, η πόλη που ξετυλίγεται με χάρη κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής της Κύπρου, έχει διπλή προσωπικότητα: αποτελεί το κύριο επιχειρηματικό κέντρο της Μεγαλονήσου, αλλά και ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, που συνδυάζει το αστικό σοφιστικέ πνεύμα με τη χαλάρωση στην παραλία. Η βουή της ημέρας δίνει τη νύχτα χώρο στη λάμψη. Σε απόσταση μόλις μερικών […]

Η Λεμεσός, η πόλη που ξετυλίγεται με χάρη κατά μήκος της νότιας ακτογραμμής της Κύπρου, έχει διπλή προσωπικότητα: αποτελεί το κύριο επιχειρηματικό κέντρο της Μεγαλονήσου, αλλά και ένα κοσμοπολίτικο θέρετρο, που συνδυάζει το αστικό σοφιστικέ πνεύμα με τη χαλάρωση στην παραλία. Η βουή της ημέρας δίνει τη νύχτα χώρο στη λάμψη.

Σε απόσταση μόλις μερικών χιλιομέτρων από το κέντρο της Λεμεσού, σε μια ήσυχη τοποθεσία με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης, το ξενοδοχείο 4 αστέρων Elias Beach Hotel, μέλος των Kanika Hotels & Resorts, σάς υποδέχεται με τους εντυπωσιακούς κήπους του πλάι στη λαμπερή θάλασσα.

Το ανώτερης ποιότητας ξενοδοχειακό συγκρότημα παρέχει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών σε ένα φιλόξενο, προσιτό και οικογενειακό περιβάλλον.

Εδώ, οι χώροι είναι άνετοι και τα χαμόγελα αυθεντικά. Είναι ένας προορισμός διακοπών που ανταποκρίνεται εξίσου στα όνειρα των ζευγαριών, στις επιθυμίες των οικογενειών και στις ανάγκες των επιχειρηματιών ταξιδιωτών. Όπου κι αν κοιτάξετε, θα νιώσετε το φιλόξενο πνεύμα της Μεσογείου να σας αγκαλιάζει.

Άνετες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για τους επισκέπτες

  • Εξαιρετική τοποθεσία σε παραλία με Γαλάζια Σημαία
  • Ιδανικό για οικογένειες και ζευγάρια
  • Επαγγελματική αίθουσα ψυχαγωγίας
  • Πολυτελές πακέτο all-inclusive
  • Λειτουργικές και ταυτόχρονα δημιουργικές αίθουσες συναντήσεων
  • Δωρεάν Wi-Fi σε όλα τα δωμάτια και στους κοινόχρηστους χώρους

Μετά από μια σειρά ανακαινίσεων το Elias Beach Hotel υποδέχτηκε το καλοκαίρι αναβαθμισμένο, με μια νότα φρεσκάδας τόσο στους εξωτερικούς όσο και στους εσωτερικούς χώρους του. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στο Mokka Café Bar & Terrace, στο Splash Pool Bar και στο Little Monsters Kids Club, το οποίο εμπλουτίστηκε με καινούρια παιγνίδια και δραστηριότητες.

Τα 174 δωμάτια του Elias Beach Hotel προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια. Όλα διαθέτουν βεράντα ή μπαλκόνι, κλιματισμό, σεσουάρ μαλλιών, δωρεάν Wi-Fi, δωρεάν χρηματοκιβώτιο, δορυφορική TV, ραδιόφωνο και mini-fridge.

Επίσης, υπάρχουν δωμάτια που φιλοξενούν οικογένειες και δωμάτια όπου θα φωλιάσουν τα νιόπαντρα ζευγάρια.

Η θέα από τα μπαλκόνια φτάνει μέχρι το λιμάνι της πόλης και το ακρωτήρι της περιοχής, με τη θάλασσα να απλώνεται μπροστά στο ξενοδοχείο σε μήκος χιλιομέτρων. Οι υπέροχοι κήποι δένουν όμορφα με το κτίριο και οι κοινόχρηστοι χώροι διαθέτουν όλα όσα απαιτούνται για χαλάρωση και ψυχαγωγία.

Για μια έξτρα εμπειρία χαλάρωσης, το «Serenity Health Club & Spa« προσφέρει ειδικές κούρες ομορφιάς και ευεξίας. Όσοι πάλι αποζητούν τη δροσιά του καθάριου νερού, μπορούν να βουτήξουν στην υπέροχη πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ οι λάτρεις της θάλασσας θα ξαπλώσουν κάτω από την ομπρέλα της παραλίας, για να τους νανουρίσει το θαλασσινό αεράκι.

Τοποθεσία

  • Παραλιακή τοποθεσία σε αμμώδη παραλία που έχει βραβευτεί με τη Γαλάζια Σημαία, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο της Αμαθούντας
  • Μερικά βήματα μακριά από πολυάριθμα μέρη ψυχαγωγίας
  • Σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από την κύρια τουριστική ζώνη και το κέντρο της Λεμεσού
  • Στάση λεωφορείου μπροστά στο ξενοδοχείο
  • Κέντρο Λεμεσού: 11 χλμ
  • Λιμάνι Λεμεσού: 12 χλμ
  • Διεθνής Αερολιμένας Λάρνακας: 56 χλμ
  • Διεθνής Αερολιμένας Πάφου: 70 χλμ
  • Λευκωσία: 67 χλμ
  • Οροσειρά Τροόδους: 59 χλμ
  • Aphrodite Hills golf resort: 47 χλμ
  • Αρχαίο θέατρο Κουρίου: 27 χλμ
  • Μεσαιωνικό κάστρο Κολοσσίου: 22 χλμ

Διαμονή

  • Standard δωμάτια με θέα στη θάλασσα/στον κήπο/στους εσωτερικούς χώρους (φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα)
  • Superior δωμάτια με θέα στη θάλασσα (φιλοξενούν μέχρι 3 άτομα)
  • Junior σουίτες με θέα στη θάλασσα (φιλοξενούν μέχρι 4 άτομα)
  • Family σουίτες με θέα στη θάλασσα (φιλοξενούν μέχρι 4 άτομα)
  • Honeymoon σουίτα με θέα στη θάλασσα (φιλοξενεί μέχρι 2 ενήλικες)
  • Executive σουίτα με θέα στη θάλασσα (φιλοξενεί μέχρι 2 ενήλικες)

Γαστρονομία

Στο πλαίσιο των εξαίρετων all-inclusive όρων διαμονής που προσφέρει το Elias Beach Hotel, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια dine-around γαστρονομική εμπειρία με σημεία επίδειξης «ζωντανής» μαγειρικής, θεματικές βραδιές και σπεσιαλιτέ-κουζίνα κάτω από το φως του φεγγαριού.

Στα εστιατόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και στα μπαρ σερβίρονται τα πάντα, από τοπικές νοστιμιές και σπεσιαλιτέ-κουζίνα μέχρι αναψυκτικά, ποτά, πρωινά σνακ ή παγωτά. Στους όρους διαμονής περιλαμβάνεται ένα γεύμα με κυπριακούς μεζέδες και ένα γεύμα με γεύσεις από Άπω Ανατολή.

Ψυχαγωγία

Για να αποκομίσετε υπέροχες αναμνήσεις από τις διακοπές σας, η επαγγελματική ομάδα ψυχαγωγίας του Elias Beach Hotel καλεί παιδιά και ενήλικες να συμμετέχουν στις ποικίλες δραστηριότητες του ημερήσιου προγράμματος και της βραδινής διασκέδασης.

Οι αθλητικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν κάτι για όλους, όπως τοξοβολία, τένις, πόλο, μπάσκετ, βελάκια και επιτραπέζιο τένις. Τα παιδιά ηλικίας 3 μέχρι 12 ετών έχουν τη δυνατότητα να ασχοληθούν με τέχνη και ζωγραφική, να ακούσουν ιστορίες, να παίξουν κουκλοθέατρο, να λάβουν μέρος σε εξωτερικές δραστηριότητες στους κήπους ή στην παραλία, αλλά και να διασκεδάσουν στην disco που διοργανώνεται ειδικά γι’ αυτά σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Μετά το δείπνο είναι η ώρα του show στο Havana Venue, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με υπερσύγχρονο ηχητικό σύστημα και εφέ φωτισμού. Κάθε βράδυ της εβδομάδας η ομάδα Kanika All Stars παρουσιάζει μια διαφορετική θεαματική μουσική παράσταση ή παράσταση καμπαρέ, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε, ενόσω απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό.

Elias Beach Hotel
Tαχ. θυρίδα 53029, CY-3300 Λεμεσός, Κύπρος
Τηλ. +357 25 636 000
Fax +357 25 274 300
e-mail: eliasres@kanikahotels.com

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024