
Νέο μέλος στο Γενικό Συμβούλιο του ΤΧΣ
Ο Radován Jelasity διορίστηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Ηλία Καρακίτσου, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
Ο Radován Jelasity διορίστηκε μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, Ηλία Καρακίτσου, με απόφαση του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου.
«Διορίζουμε τον Radován Jelasity του Márk (Α.Δ. BD6685742) ως μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Ηλία Καρακίτσου του Δημοσθένη (Α.Δ. 5082266852) για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, η οποία λήγει στις 30-6-2017» αναφέρεται στο σχετικό ΦΕΚ.
Η αντικατάσταση ενεργείται για το υπόλοιπο της θητείας του παραιτηθέντος, η οποία λήγει στις 30/6/2017.
Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμεί η έκδοση απόφασης του υπουργού Οικονομικών για τον διορισμό των νέων τριών μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, ένας εκ των οποίων είναι ήδη γνωστός και είναι ο εκπρόσωπος της ΤτΕ, κ. Δημήτριος Φραγγέτης.
Η Επιτροπή Επιλογής έχει ήδη εισηγηθεί στον υπουργό Οικονομικών short list με τους υποψήφιους για τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου και του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου, που αποτελούν και τα δύο από τα τρία μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι αρχές στην Ισπανία διέταξαν την εκκένωση οκτώ δήμων κοντά στο Τολέδο εξαιτίας της πυρκαγιάς
- Επίθεση στο Pride: «Η ελευθερία μας δέχτηκε σήμερα μια φρικτή επίθεση» λέει ο δήμαρχος του Βερολίνου
- Αυτοκίνητο έπεσε στην παρέλαση του Pride του Βερολίνου – Τουλάχιστον ένας νεκρός – Σύλληψη υπόπτου
- Το Ιράν ανακοίνωσε τις λίστες των ζημιών που έχει προκαλέσει στον αμερικανικό στρατό στη Μέση Ανατολή
- Συγκλονίζει ο οδηγός μηχανής που καταπλακώθηκε από τη σκαλωσιά στον Πειραιά – «Άρχισα να φωνάζω βοήθεια»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]


