Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διπλή πρεμιέρα: δύο σειρές ξεκινούν σε STAR και ANT1

Διπλή πρεμιέρα: δύο σειρές ξεκινούν σε STAR και ANT1

«Συμβόλαιο Αγάπης» – STAR Μια καινούρια καθημερινή σειρά, μία ρομαντική κομεντί, τούρκικης παραγωγής 2015-2016, ξεκινά σήμερα στο STAR. Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, απλά για να καλύψει τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς […]

«Συμβόλαιο Αγάπης» – STAR

Μια καινούρια καθημερινή σειρά, μία ρομαντική κομεντί, τούρκικης παραγωγής 2015-2016, ξεκινά σήμερα στο STAR.

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, απλά για να καλύψει τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 του προηγούμενου Σεπτεμβρίου.

Παρά το διάλειμμα τριών μηνών στην Τουρκία, το τηλεοπτικό κοινό έδειξε την αγάπη του στη σειρά «Συμβόλαιο Αγάπης», η οποία βρέθηκε για άλλη μια φορά στην κορυφή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ποια είναι η ιστορία; Η Ντεφνέ είναι μια νεαρή, όμορφη κοπέλα, που δουλεύει ως σερβιτόρα για να στηρίζει οικονομικά την οικογένειά της. Ζει μια ήρεμη ζει κοντά στους παππούδες της με τον αδελφό της και τη μικρή της αδελφή. Η ζωή της περιπλέκεται ξαφνικά, όταν ο αδελφός της μπλέκει με τη μαφία και καταλήγει να χρωστά πολλά λεφτά.
Ο Ομέρ, από την άλλη, είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας μεγάλης εταιρίας κατασκευής υποδημάτων. Λιγομίλητος, σοβαρός, εσωστρεφής και απορροφημένος από τη δουλειά. Την επιτυχία και την αναγνώριση στον χώρο την κέρδισε με το σπαθί του και τις προσπάθειές του και παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια πλούσια οικογένεια θέλει να κάνει τη δική του επιτυχημένη πορεία στη ζωή.

Αυτοί οι δύο τόσο διαφορετικοί κόσμοι συγκρούονται όταν ο Ομέρ πηγαίνει στο εστιατόριο, που δουλεύει η Ντεφνέ, η οποία παριστάνει το κορίτσι του, ώστε να τον βοηθήσει να αποφύγει ένα ανεπιθύμητο ραντεβού…
Η θεία του Νεριμάν της κάνει τότε μια απίστευτη πρόταση: να ξελογιάσει τον ανιψιό της, ο οποίος πρέπει μέσα σε έξι μήνες να παντρευτεί προκειμένου να μην τον αποκληρώσουν! Η Ντεφνέ δεν θέλει καμία ανάμιξη σε τέτοιου είδους παιχνίδια αλλά αναγκάζεται να δεχθεί για να σώσει τον αδελφό της από τα χρέη.

Οι fans της σειράς-φαινόμενο της τουρκικής τηλεόρασης, το βράδυ της Παρασκευής 23 Σεπτεμβρίου – ημέρα προβολής του πρώτου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν- άρχισαν να τουϊτάρουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag #bugungunlerdenkiralikask (σήμερα είναι η μέρα του Kiralik Ask). To hashtag του 53ου επεισοδίου, που ήταν #ikincisans (δεύτερη ευκαιρία), βρέθηκε στην πρώτη θέση της λίστας στο Twitter στην Τουρκία, στη Σαουδική Αραβία, στην Αίγυπτο, στην Αλγερία, ενώ βρέθηκε στη δεύτερη θέση στη λίστα του Τwitter παγκοσμίως!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μετίν Μπαλεκόγλου, Μπαρίς Γιος, Σενόλ Σονμέζ
ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελτσίν Σαγκού, Μπαρίς Αρντούτς, Σαλίχ Μπαντεμτσί, Σινέμ Οζτούρκ, Νεργκίς Κουμπασάρ, Λεβέντ Ουλγκέν, Φερντί Μερτέρ, Μελίσα Γκιζ Τζενγκίζ, Χικμέτ Κορμουκτσού, Κερέμ Φιρτίνα, Οσμάν Ακτσά, Ονούρ Μπουγιουκτοπκού, Σανέμ Γελές

Πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 08:00
Οι Συμμαθητές – ANT1

Πρεμιέρα και στον ANT1, όπου χθες είδαμε ένα Sneak Preview της σειράς, πήραμε δηλαδή μία σύντομη γεύση του πού κατέληξαν τα πράγματα και πού περίπου βρίσκονται οι ήρωές μας από τότε που τους αφήσαμε , στο τέλος δηλαδή του δεύτερου κύκλου.
Σύμφωνα με αυτό, ο τρίτος κύκλος ξεκινά με μεγάλες ανατροπές! Η μεγαλύτερη αυτών, είναι η εμφάνιση της μητέρας της Μαριλένας, την οποία όλοι θεωρούσαν νεκρή, και την οποία υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη, μία από τις νέες εισόδους ηθοποιών στη σειρά.

«Δες τα πράγματα αλλιώς, σαν μια νέα, περίεργη αρχή» συμβουλεύει η Κρίστη τον Άρη και μοιάζει σαν ένα μότο που απευθύνει σε εμάς, τους θεατές. «Όλα τα στραβά συμβαίνουν για κάποιο λόγο αλλά εμείς πρέπει να παραμένουμε αισιόδοξοι». Δεν ταιριάζουν.

Κατά τα άλλα η Ίριδα έχει τον έλεγχο της Κούλντογκ, εγκαταστάθηκε στο σπίτι της Μαριλένας, η οποία μετακόμισε σε διαμέρισμα και προσπαθεί να προσαρμοστεί σε μια απλούστερη και λιτότερη ζωή, με στόχο φυσικά να ξαναπάρει τα ηνία στα χέρια της.

Στο μεταξύ η Βάλια, ο Ανδρέας και ο Παύλος, ταξιδεύουν μέχρι την Αργεντινή για να αποκαλύψουν το μυστικό της Ίριδας.

Η Τατιάνα ψάχνει μάλλον την πατρότητα του παιδιού της, ο Άρης προσπαθεί να ισορροπήσει μέσα στις ραγδαίες αλλαγές και…τα υπόλοιπα θα τα δούμε στα επεισόδια του νέου κύκλου, ξεκινώντας από σήμερα στις 22.15, στον ΑΝΤ1.

entertainment.in.gr

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024