
Δύο οι ενδιαφερόμενοι για τη ROSCO
Oι ιταλικοί σιδηρόδρομοι Ferrovie dello Stato Italiane και η Skoda Transportation υπέβαλαν στο ΤΑΙΠΕΔ εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% της ΕΕΣΣΤΥ (Rosco). Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί η 5η Δεκεμβρίου 2016.
Oι ιταλικοί σιδηρόδρομοι Ferrovie dello Stato Italiane και η Skoda Transportation υπέβαλαν σήμερα, Δευτέρα, στο ΤΑΙΠΕΔ εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος για την απόκτηση του 100% της ΕΕΣΣΤΥ (Rosco).
Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, στο αμέσως επόμενο διάστημα, οι σύμβουλοι αξιοποίησης του Ταμείου θα αξιολογήσουν, σύμφωνα με τους όρους και τα κριτήρια που περιλαμβάνονται στη διαδικασία πρόσκλησης, τις υποβληθείσες αιτήσεις και θα υποβάλουν την εισήγησή τους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου για το εάν πληρούνται τα κριτήρια συμμετοχής στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, η οποία προβλέπει την πρόσβαση σε λεπτομερή στοιχεία για το περιουσιακό στοιχείο και τους σχετικούς όρους της διαγωνιστικής διαδικασίας.
Ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δεσμευτικών προσφορών έχει οριστεί η 5η Δεκεμβρίου 2016, πρόσθεσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λίζα Κούντροου: Τι λέει για τους σεναριογράφους στα Φιλαράκια
- Εφετείο: «Υπήρχαν αίματα, αναστάτωση, πανικός» – Μαρτυρία στο in για τις πρώτες στιγμές μετά τους πυροβολισμούς
- Έστειλε μήνυμα ο Σλούκας μετά την επέμβαση: «Μετράω αντίστροφα, αισιοδοξία και πίστη στην ομάδα»
- Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τους πυροβολισμούς σε ΕΦΚΑ και Ειρηνοδικείο
- ΗELLO!: Έρχεται την Τετάρτη στα περίπτερα
- Η γη της ελιάς: Τα ψέματα φέρνουν ανατροπές
