Εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης
Την εκτίμηση ότι θα γίνουν εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο διατυπώνει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει «κυβέρνηση αλλαγής πολιτικής», καθώς, όπως εξηγεί, «το να διώξει πέντε και να φέρει άλλους πέντε είναι αλλαγή προσώπων και αυτό δεν λέει τίποτα».
Την εκτίμηση ότι θα γίνουν εκλογές μέχρι τον Ιανουάριο διατυπώνει ο Βασίλης Λεβέντης σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας πρέπει να κάνει «κυβέρνηση αλλαγής πολιτικής», καθώς, όπως εξηγεί, «το να διώξει πέντε και να φέρει άλλους πέντε είναι αλλαγή προσώπων και αυτό δεν λέει τίποτα».
Μιλώντας στην Ένωση Κεντρώων ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ εάν η τελευταία κερδίσει τις εκλογές και δεν σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, καθώς «έχουμε ένα χάσμα με τον Μητσοτάκη. Η οικογένεια αυτή πάντα ήταν αποστάτες του Κέντρου», αλλά αντίθετα εκτιμά ότι θα είναι πρόθυμη η Φώφη Γεννηματά.
Για τον Γ.Βαρουφάκη σημειώνει ότι «το κακό που έκανε ήταν ότι έφαγε όλο τον χρόνο μέχρι τον Ιούλιο και μετά αναγκάστηκε η Ελλάδα και ξεβρακώθηκε», ενώ για τον Σόιμπλε λέει ότι «ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά» και ότι «αναγκάζεται να είναι ο κακός», λόγω του φόβου της Ακροδεξιάς στη χώρα του.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).