
Ήττα με 9-6 για την Βουλιαγμένη απο την Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι
Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην γηπεδούχο Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι απο την οποία ηττήθηκε με 9-6 στην 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' προκριματικής φάσης του Champions League. Η ομάδα του Κώστα Λούδη για να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή (10:45) την γερμανική Ντούισμπουργκ.
Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην γηπεδούχο Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι απο την οποία ηττήθηκε με 9-6 στην 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης του Champions League.
Η ομάδα του Κώστα Λούδη για να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή (10:45) την γερμανική Ντούισμπουργκ.
Οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 3-2, 1-1 (σ.σ. πρώτη η Βουλιαγμένη)
Βουλιαγμένη: Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης 2, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Λύκο της Wall Street»
- Μουντιάλ: Σχεδόν 20 δισ. δολάρια το οικονομικό αποτύπωμα στις ΗΠΑ
- Η βιομηχανία του φόβου στη Βαλτική Θάλασσα: Τα δισεκατομμύρια του ΝΑΤΟ και η ομηρία των πολιτών
- Το Βέλγιο απαγορεύει τις εισαγωγές από οικισμούς Ισραηλινών εποίκων, αφού κατήγγειλε την αδράνεια της ΕΕ
- Καραλής: «Χρειάζομαι ξεκούραση και αποθεραπεία – Μεγάλος στόχος το χρυσό στο Ευρωπαϊκό»
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης



