
Ήττα με 9-6 για την Βουλιαγμένη απο την Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι
Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην γηπεδούχο Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι απο την οποία ηττήθηκε με 9-6 στην 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β' προκριματικής φάσης του Champions League. Η ομάδα του Κώστα Λούδη για να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή (10:45) την γερμανική Ντούισμπουργκ.
Η Βουλιαγμένη δεν τα κατάφερε απέναντι στην γηπεδούχο Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι απο την οποία ηττήθηκε με 9-6 στην 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Β’ προκριματικής φάσης του Champions League.
Η ομάδα του Κώστα Λούδη για να έχει ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Κυριακή (10:45) την γερμανική Ντούισμπουργκ.
Οκτάλεπτα: 1-2, 1-4, 3-2, 1-1 (σ.σ. πρώτη η Βουλιαγμένη)
Βουλιαγμένη: Ζερδεβάς, Κοπελιάδης 1, Δελαγραμμάτικας, Βελώνιας, Χρυσοσπάθης 1, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλαϊτζής, Βίτσο, Καπότσης 2, Τίγκας 1, Σολανάκης, Κουρούβανης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πλατφόρμα του θανάτου: Το σκοτεινό μυστικό κάτω από τον μεγαλοπρεπή σιδηροδρομικό σταθμό του Μιλάνου
- Καταπέλτης ο Ευ. Βενιζέλος: Το μεγάλο «λάθος» με την αρχειοθέτηση των υποκλοπών
- LIVE: ΑΕΚ – Ρίτας Βίλνιους
- Ημέρα της Νίκης: Ο Τομ Χανκς επιστρέφει στο μέτωπο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου – Το μήνυμα του
- Φτώχεια και κλιματική κρίση: Ο θανατηφόρος συνδυασμός στην Ευρώπη
- ΑΕΚ: Η 12άδα που επέλεξε ο Σάκοτα για τον τελικό του BCL με τη Ρίτας



