Δεν έπαιξε ο Παπαγιάννης, θετικός ο Κουφός στο 116-104 των Κινγκς επί των Λέικερς
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε την τέταρτη εμφάνιση του στους Σακραμέντο Κινγκς και στο ΝΒΑ, σ' ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, στη νίκη επί των Λέικερς με 116-104.
Ο Γιώργος Παπαγιάννης έκανε την τέταρτη εμφάνιση του στους Σακραμέντο Κινγκς και στο ΝΒΑ, σ’ ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, στη νίκη επί των Λέικερς με 116-104.
Ο νεαρός Ελληνας σέντερ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, ενώ ο Κώστας Κουφός σε 15 λεπτά συμμετοχής είχε 8 πόντους (4/4 δίποντα και 3 ριμπάουντ).
Η ομάδα του Ντέιβ Γέργκερ «καθάρισε» τους Λέικερς στο τελευταίο δεκάλεπτο, έχοντας ως πρωταγωνιστές τους Ντάρεν Κόλισον, 20 πόντους και 7 ασίστ, και Άντονι Τόλιβερ, με 21 πόντους.
Ο 21χρονος επιθετικός, συμπαίκτης του Τζόλη στην Μπριζ, έχει μπει στο μεταγραφική στόχαστρο της ‘Αρσεναλ που έχει το προβάδισμα, όμως ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες
Πραγματοποιώντας εξαιρετικό 2ο ημίχρονο κι έχοντας 4 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, το Μαρούσι νίκησε στο Ιβανώφειο με 91-72 τον Ηρακλή, στο κι έκανε σημαντικό βήμα για την σωτηρία του.
«Άλμα» παραμονής για την Athens Kallithea μετά τη νίκη της με 2-0 στην Ηλιούπολη. Το αποτέλεσμα αυτό οριστικοποίησε μαθηματικά τον υποβιβασμό στη Γ΄ εθνική της Ηλιούπολης και των Χανίων...
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας