Ημερίδα για το σύνδρομο Down στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων
Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» - Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down- διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Σύνδρομο Down και μέση ηλικία: Υγεία - Εργασία - Διαβίωση», την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα, ώρα 9:30 – 14:30).
Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» – Ένωση Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο Down- διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «Σύνδρομο Down και μέση ηλικία: Υγεία – Εργασία – Διαβίωση», την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα, ώρα 9:30 – 14:30).
Ομιλητές θα είναι διακεκριμένοι Έλληνες ιατροί και εκπαιδευτικοί Ειδικής Αγωγής, οι οποίοι θα αναφερθούν στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σύνδρομο Down στις μεγαλύτερες ηλικίες. Θα εκθέσουν και θα αναλύσουν το θέμα της υποστηριζόμενης εργασίας στην Ελλάδα και θα πληροφορήσουν το κοινό για τις λύσεις που υπάρχουν για τα άτομα αυτά, όταν οι γονείς τους φύγουν από τη ζωή. Η τελευταία ομιλία αναφέρεται στην τέχνη και πόσα πολλά μπορεί να προσφέρει στα άτομα με αναπηρία όταν χρησιμοποιείται με κατάλληλο τρόπο ως κίνητρο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.
Ο Σύλλογος «Ηλιαχτίδα» ιδρύθηκε το 1996. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό και έχει σαν σκοπό να βοηθάει με κάθε δυνατό τρόπο τα άτομα με σύνδρομο Down και τις οικογένειές τους.
health.in.gr
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
- Λέρος: Νεκρός 80χρονος σε τροχαίο – Σοβαρά τραυματισμένη η σύζυγός του
- Ο Ρόδρι πήρε από τον Ινφαντίνο τα πρώτα δαχτυλίδια για την κατάκτηση του Μουντιάλ (pics)
- Πάνω από 400 ουκρανικά drones εξαπολύθηκαν εναντίον της Μόσχας κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Πώς η ζέστη επηρεάζει τη γάτα σας και οι τρόποι για να την προστατεύσετε
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]
- Δημοσθένης: Παράφορο πάθος και γνήσια τραγικότητα (Μέρος Α’)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)















![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442