Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραιτήθηκε ο Στέλιος Μανωλάς από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Παραιτήθηκε ο Στέλιος Μανωλάς από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε ο Στέλιος Μανωλάς. Η διοίκηση την έκανε δεκτή κι έτσι ένα από τα σύμβολα της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, εγκαταλείπει τα Σπάτα και τη θέση του προπονητή της Κ20 του συλλόγου. Θυμίζουμε ότι υπήρξαν πολλές αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Μανωλά, μετά την βαριά ήττα με 7-0 από την Κ20 του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες.

Την παραίτησή του από την ΠΑΕ ΑΕΚ υπέβαλε ο Στέλιος Μανωλάς. Η διοίκηση την έκανε δεκτή κι έτσι ένα από τα σύμβολα της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας, εγκαταλείπει τα Σπάτα και τη θέση του προπονητή της Κ20 του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι υπήρξαν πολλές αντιδράσεις προς το πρόσωπο του Μανωλά, μετά την βαριά ήττα με 7-0 από την Κ20 του Ολυμπιακού πριν από λίγες ημέρες.

Πάντως, ο Μανωλάς φεύγει ως κυπελλούχος Ελλάδας, αφού αυτός βρισκόταν -ως υπηρεσιακός- στον πάγκο της Ένωσης στον τελικό του περασμένου Μαϊου και τη νίκη 2-1 επί των Ερυθρολεύκων.

Το απόγευμα ο 55χρονος προπονητής πήγε στα Σπάτα αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τους παίκτες στους οποίους μίλησε, αλλά δεν γύμνασε αφού το καθήκον αυτό ανέλαβε ο συνεργάτης του, Νίκος Παναγιωτάρας.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΑΕΚ σφράγισε το «διαζύγιο» με τον Στέλιο Μανωλά.

Αναλυτικά:

«Ο προπονητής της ομάδας Κ20 της ΑΕΚ Στέλιος Μανωλάς υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στη διοίκηση της εταιρείας. Η παραίτησή του έγινε δεκτή.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον κ. Μανωλά για την προσφορά του στις Ακαδημίες αλλά και στην πρώτη ομάδα, με αποκορύφωμα τη συμβολή του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του διαδρομή».

Την ίδια στιγμή, ο «Στελάρας» με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα enwsi.gr υπογράμμισε: «Επειτα από συζήτηση που είχα σήμερα με τον πρόεδρο, κατάλαβα πως το καλύτερο για την ομάδα θα ήταν να αποχωρήσω από την Ακαδημία. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κόσμο, τον πρόεδρο και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω στην ΑΕΚ. Όλα τα στελέχη της πρώτης ομάδας, τους ποδοσφαιριστές, τους συνεργάτες και τα μέλη της Ακαδημίας. Εύχομαι η χρονιά να τελειώσει με την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η ομάδα»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024