
«Ευαγγελία Ψάρρα» ονομάστηκε το Ολυμπιακό προπονητήριο τοξοβολίας
Την «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τοξοβολίας, Ευαγγελία Ψάρρα, τίμησε η ομοσπονδία του αθλήματος. Στο περιθώριο του πρωταθλήματος νέων ανοιχτού χώρου που έγινε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας του Ολυμπιακού προπονητηρίου, το οποίο εδώ και μερικές ώρες φέρει το όνομα «Ευαγγελία Α. Ψάρρα», προς τιμήν της μεγάλης αθλήτριας.
Την «μεγάλη κυρία» της ελληνικής τοξοβολίας, Ευαγγελία Ψάρρα, τίμησε η ομοσπονδία του αθλήματος.
Στο περιθώριο του πρωταθλήματος νέων ανοιχτού χώρου που έγινε στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας του Ολυμπιακού προπονητηρίου, το οποίο εδώ και μερικές ώρες φέρει το όνομα «Ευαγγελία Α. Ψάρρα», προς τιμήν της μεγάλης αθλήτριας.
Να θυμίσουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ήταν οι πέμπτοι κατά σειρά για την Ευαγγελία Ψάρρα, η οποία υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή και σύζυγού της, Αλέξανδρου Νασούτα, ήταν και παραμένει το μεγαλύτερο όνομα της ελληνικής τοξοβολίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Συγκλονισμένη η Ιταλία για «τα φαντάσματα που μαζεύουν φράουλες» – Έκαψαν τέσσερις εργάτες ζωντανούς [βίντεο]
- ΗΠΑ: Ο Μεχμέτ Οζ εξαίρει την «εντυπωσιακή» υγεία του Τραμπ
- Κολομβία: Φιλοφρονήσεις ανταλάσσει ο Τραμπ με τον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία
- Βραζιλία: Ο Λούλα βλέπει τον Ρούμπιο ως «εχθρό» της Λατινικής Αμερικής
- Γερμανία: Τις τρεις κόρες του κρατά αιχμάλωτες ο δράστης της «ομηρείας» στο Ντόρτμουντ
- Η ΕΕ επανεξετάζει το μέλλον των Ουκρανών προσφύγων, ενώ ορισμένα κράτη μέλη σκληραίνουν τη στάση τους



