
Ομολόγησε ότι έβαλε εννέα φωτιές σε τέσσερις μέρες στο Ηράκλειο
Tην πρόκληση εννέα πυρκαγιών στην πόλη του Ηρακλείου σε διάστημα τεσσάρων ημερών ομολόγησε ένας 32χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Tην πρόκληση εννέα πυρκαγιών στην πόλη του Ηρακλείου σε διάστημα τεσσάρων ημερών ομολόγησε ένας 32χρονος που συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Στα ίχνη του έφτασαν οι πυροσβεστικοί υπάλληλοι του τοπικού Ανακριτικού Γραφείου, κατά την προανάκριση για τις πυρκαγιές που είχαν εκδηλωθεί σε διάφορα σημεία της πόλης.
Ο 32χρονος κατηγορείται πως έβαλε σκόπιμα τις φωτιές, δρώντας κυρίως τις πρωινές ώρες, από τις 5 έως και τις 9 Οκτωβρίου.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Νέα μελέτη: Η έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση κατά την κύηση συνδέεται με μειωμένη ανάπτυξη των μωρών
- Νέο περιστατικό με μετανάστες στα νότια της Κρήτης- Διασώθηκαν 43 άτομα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/4): Δράση με Ατλέτικο – Άρσεναλ στο Mega και τον τελικό του ΠΑΟΚ στο Eurocup
- Μέχρι αύριο Πέμπτη θα παραμείνει ανοιχτή η πλατφόρμα για το Fuel Pass
- Το αποτύπωμα του BRIGHT GROUP στους Δελφούς: Η σύγκλιση στρατηγικής και τεχνολογίας ως απάντηση στις προκλήσεις του Μέλλοντος
- Το βλέμμα φόβου της Μελάνια Τραμπ – H πρώτη φορά που η Αμερική την βλέπει να εκφράζει συναισθήματα