Δέματα αγάπης παρέδωσε σε 2.182 οικογένειες των ακριτικών περιοχών της Θράκης, της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή».

Πολυμελής αντιπροσωπεία της, επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο, την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, τη Μυτιλήνη και την Καλλονή Λέσβου και τη Λήμνο και σε συνεργασία με τις Μητροπόλεις, διέθεσε τα δέματα.

«Το ενδιαφέρον της «Αποστολής» παραμένει άσβεστο για τις χιλιάδες των οικογενειών, που έχουν χάσει τις δουλειές τους, έχουν δει τη ζωή τους να αλλάζει, δυστυχώς, προς το χειρότερο, δίχως οι ίδιοι να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάτι για να βελτιώσουν τις ζωές τους», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής», Κωνσταντίνος Δήμτσας.

Μάλιστα, υπογράμμισε, ότι για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, «κάθε ακριτική γωνιά της πατρίδας μας, αποτέλεσε, από την πρώτη στιγμή της οικονομικής κρίσης, προτεραιότητα».

Τέλος, σημείωσε ότι «η Εκκλησία δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει και, στο μέτρο των δυνάμεών της, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα τους, για να καλύπτει όσο μπορεί τις ανάγκες τους».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ