Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tι μάθαμε για τις ξένες σειρές στο Comic-Con της Νέας Υόρκης

Tι μάθαμε για τις ξένες σειρές στο Comic-Con της Νέας Υόρκης

...

Επιμέλεια: Μαντώ Σιώμου

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έρχεται το Comic-Con, ο επίγειος παράδεισος των φανατικών οπαδών (όχι μόνο των κόμικ) αλλά και της αμερικανικής τηλεόρασης. Μετά το Σαν Ντιέγκο, χιλιάδες οπαδοί συρρέουν στη Νέα Υόρκη για να μάθουν όλες τις νεότερες πληροφορίες για τις αγαπημένες τους σειρές, με ή χωρίς υπερήρωες.

Τι μάθαμε συνοπτικά από το φετινό Comic-Con της Νέας Υόρκης:

H μάχη μεταξύ του Ας και των Deadites, στη σειρά Ash vs Evil Dead θα συνεχιστεί στο Starz και το 2017. Λίγο μετά την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν, ο πρωταγωνιστής Μπρους Κάμπελ, ανακοίνωσε την ανανέωση της τρίτης σεζόν, στο πάνελ του Comic-Con, πιθανόν αρχές του Οκτωβρίου του 2017.

Επίσης, το Starz μετά την αφίσα, κυκλοφόρησε και ένα νέο τρέιλερ για την τέταρτη και τελευταία σεζόν του πειρατικού δράματος Black Sails, η οποία επιστρέφει στις 29 Ιανουαρίου 2017.

Ακόμη, στο πάνελ του 24: Legacy στο Comic-Con της Νέας Υόρκης, όπου παρευρέθηκαν μέλη και παραγωγοί της σειράς, αποκαλύφθηκε και η επιστροφή του Tony Almeida. Σύμφωνα με το TV Line, τον ρόλο του θα ενσαρκώσει ξανά ο Καρλος Μπέρναρντ. Η σειρά έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα από τον Ιούλιο.

Στο Comic-Con, την τιμητική τους είχαν, όπως πάντα και οι υπερήρωες:

Η Marvel δημοσιοποίησε αφίσα και τρέιλερ για την επερχόμενη σειρά του Netflix, Iron Fist. Η αφίσα είναι δημιουργία του Τζόι Κεσάντα και αποκαλύφθηκε μέσω ενός βίντεο του facebook. Τα 13 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Μαρτίου 2017.

To Iron Fist θα είναι η τέταρτη περιπέτεια της Marvel σε συνεργασία με το Netflix, μετά τα Daredevil, Jessica Jones και Luke Cage, ενώ όλοι οι υπερήρωες, αναμένεται να ενωθούν στη μίνι σειρά The Defenders.

Στο The Defenders, εκτός από τον χαρακτήρα της Misty Knight, θα δούμε και την ηθοποιό Σιγκούρνι Γουίβερ, σε ρόλο «αντάξιου κακού».

Η ανακοίνωση έγινε στο τέλος του μεγάλου πάνελ των Marvel και Netflix, όπου μαζί με τους πρωταγωνιστές Τσάρλι Κοξ (Daredevil), Κρίστεν Ρίτερ (Jessica Jones), Μάικ Κόλτερ (Luke Cage) και Φιν Τζόουνς (Iron Fist), ανέβηκε στην σκηνή και η Σιγκούρνι Γουίβερ.

Στο ίδιο πάνελ εμφανίστηκε επίσης, ο πρωταγωνιστής Τζον Μπέρνταλ με τον παραγωγό Τζεφ Λόεμπ, της επερχόμενης σειράς Punisher, ανακοινώνοντας πως ξεκίνησαν τα γυρίσματα, του πολυαναμενόμενου spin off, την Δευτέρα, στις 3 Οκτωβρίου. Επιπλέον, αποκάλυψαν την συμμετοχή της Ντέμπορα Αν Γολ στο καστ της σειράς, την οποία είδαμε στους δύο κύκλους του Daredevil ως Κάρεν Πέιτζ.

Από το σύμπαν της Marvel, ήρθε και η είδηση για μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Spider-Man, η οποία βρίσκεται ήδη στα σκαριά, με τίτλο Marvel’s Spider-Man και θα προβληθεί στο Disney XD μέσα στο 2017. Η νέα σειρά θα επικεντρώνεται στα πρώιμα χρόνια του Πήτερ Πάρκερ, όπου σαν έφηβος μαθαίνει πώς να γίνει υπερήρωας. H τωρινή σειρά του Disney XD, Ultimate Spider-Man θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2017.

Στο Comic-Con, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας, για ακόμη ένα animation, το Voltron Legendary Defender. Η δεύτερη σεζόν επιστρέφει στις 20 Ιανουαρίου στο Netflix. Στην πρώτη σεζόν του reboot της αρχικής σειράς του 1984, ανάμεσα στα μέλη που χαρίσαν τις φωνές τους, συναντήσαμε και τον Στίβεν Γέουν της σειράς The Walking Dead.

Ακόμα, το IFC κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της κωμικής σειράς τρόμου, Stan Against Evil, με πρωταγωνιστή τον Τζον Κ. ΜακΓκίνλεϊ. Η σειρά αφορά έναν πρώην σερίφη που συνεργάζεται με τον αντικαταστάτη του, όταν ανακαλύπτουν πως μια ορδή από δαίμονες στοιχειώνουν την πόλη τους.

Tα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς θα κάνουν επίσημα πρεμιέρα την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου, ενώ θα υπάρξει μια ειδική προβολή του πρώτου επεισοδίου στις 31 Οκτωβρίου, ημέρα Χαλοουίν.

To πάνελ του Son of Zorn δεν αποκάλυψε πολλά για την σειρά, αλλά μάθαμε ότι θα ανακαλύψουμε περισσότερα για την κουλτούρα της Zephyria. Ο Τζέισον Σουντέικις, που χαρίζει την φωνή του στον τηλεοπτικό He-Man, εμφανίστηκε στο Comic-Con παρέα με τους πρωταγωνιστές Τζόνι Πέμπερτον, Τσέριλ Χάινς, Τιμ Μέντοους και τον εκτελεστικό παραγωγό Έρικ Άππελ.

Kατά τη διάρκεια του Comic-Con της Νέας Υόρκης το HBO άφησε να εννοηθεί ότι το Westworld θα ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς Τζόναθαν Νόλαν, αποκάλυψε στο πάνελ ότι εκείνος παρέα με τη συν-δημιουργό Λίσα Τζόι και τη συγγραφική ομάδα, ήδη εργάζονται πάνω σε πιθανή δεύτερη σεζόν. Υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του HBO.

Τέλος, στο πάνελ για την επερχόμενη ταινία των Power Rangers, ειπώθηκε ότι υπάρχει η πιθανότητα μιας spin off σειράς, για τον πράσινο ranger.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024