Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Από... σπάσιμο τζαμαρίας τραυματίστηκε ο Τζέιμς

Από… σπάσιμο τζαμαρίας τραυματίστηκε ο Τζέιμς

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς δεν ήρθε μετά από κάποια ατυχία κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου,αλλά από επιπολαιότητα του Αμερικανού γκαρντ... Ο Τζέιμς αποχώρησε νευριασμένος για τα αποδυτήρια, μετά από διαδοχικές παρατηρήσεις που του έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια του διπλού και... στον δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Αμερικανός «κατέβασε» μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Μάικ Τζέιμς δεν ήρθε μετά από κάποια ατυχία κατά τη διάρκεια της προπόνησης του Σαββάτου,αλλά από επιπολαιότητα του Αμερικανού γκαρντ…

Ο Τζέιμς αποχώρησε νευριασμένος για τα αποδυτήρια, μετά από διαδοχικές παρατηρήσεις που του έκανε ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά τη διάρκεια του διπλού και… στον δρόμο για τα αποδυτήρια, ο Αμερικανός «κατέβασε» μια τζαμαρία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι.

Αποτέλεσμα της απερισκεψίας του ήταν να υποστεί βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού, να υποβληθεί το βράδυ του Σαββάτου σε επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας, Θανάση Κονίδη και να αφήσει… ξεκρέμαστο τον Παναθηναϊκό για περίπου δύο μήνες και ενώ σε αυτό το διάστημα θα έχει να δώσει κρίσιμα παιχνίδι σε Ελλάδα και Ευρώπη, μεταξύ αυτών και των ντέρμπι σε πρωτάθλημα και Euroleague με τον Ολυμπιακό.

Ο Τζέιμς το μεσημέρι της Κυριακής πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή παρακολουθεί με πολιτικό την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024