Εκτός Εθνικής Ιταλίας ο Πελέ γιατί δεν έδωσε το χέρι στον Βεντούρα
Εκτός εθνικής Ιταλίας τέθηκε ο Γκρατσιάνο Πελέ, μετά την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Τζιαμπιέρο Βεντούρα, όταν ο τελευταίος τον έκανε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία.
Εκτός εθνικής Ιταλίας τέθηκε ο Γκρατσιάνο Πελέ, μετά την ενέργειά του να μην δώσει το χέρι του στον προπονητή της «σκουάντρα ατζούρα», Τζιαμπιέρο Βεντούρα, όταν ο τελευταίος τον έκανε αλλαγή στο χθεσινό παιχνίδι με την Ισπανία.
Με απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού και τη σύμφωνη γνώμη της ομοσπονδίας, ο επιθετικός της κινεζικής Σαντόνγκ Λουνένγκ αποκλείστηκε από την αποστολή για το κυριακάτικο ματς με την ΠΓΔΜ, ενώ δεν αποκλείεται να υποστεί και περαιτέρω συνέπειες. «Το να αποτελείς μέλος της εθνικής ομάδας σημαίνει να μοιράζεσαι τις κοινές αξίες και να συμπεριφέρεσαι με τρόπο που αρμόζει όταν φοράς τη μπλε φανέλα, ξεκινώντας από τον σεβασμό στο επιτελείο, τους συμπαίκτες και τους φιλάθλους», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας.
Ο ίδιος ο Πελέ πάντως, εξέφρασε τη μεταμέλειά του με ανάρτηση στο “Instagram”, λίγες ώρες μετά τον αγώνα, και μάλιστα με ιδιαίτερα… εύγλωττο τρόπο. «Δυστυχώς, έκανα ακόμη μία μαλ… Είχα μία απαράδεκτη συμπεριφορά προς τον “μίστερ” (σ.σ. εννοεί τον προπονητή) και απέναντι στους συμπαίκτες μου, που έχουν αποδείξει τις αξίες τους μέσα σε αυτή τη φανταστική ομάδα της οποίας είμαστε μέλη. Κάθε σοβαρό λάθος έχει συνέπειες και είναι δίκαιο να αναλάβω την ευθύνη για ό,τι συνέβη. Είμαι υποχρεωμένος να ζητήσω συγγνώμη απ΄όλους», έγραψε ο 31χρονος φορ, ο οποίος αντικαταστάθηκε στη χθεσινή αναμέτρηση από τον Τσίρο Ιμόμπιλε.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.