Η τρίτη σεζόν της υπερωικής σειράς Flash, επέστρεψε με το «Flashpoint», και αποκαλύπτει ότι η νέα πραγματικότητα του πρωταγωνιστή Mπάρι, δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές.

Στο νέο εκτεταμένο τρέιλερ που κυκλοφόρησε το CW βλέπουμε την επιστροφή του Captain Cold, τον οποίο ενσαρκώνει ο Γουέντγουορθ Μίλλερ, καθώς και πολλών νέων κακών στο Central City. Αφορά το δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Paradox» (που συμπεριλαμβάνει την πραγματική επιστροφή του Τζακ Γκάρικ–Flash), αλλά και το τέταρτο επεισόδιο «The New Rogues».

Φυσικά το τρέιλερ, δεν εξηγεί, πως ο Λέοναρντ Σναρτ, επέστρεψε στο Central City, μετά την αποχώρηση του από το Legends of Tomorrow, ενώ ρίχνουμε και μια πρώτη ματιά στον Γκρέυ Ντέιμον ως Mirror Master, και στην Άσλει Ρίκαρντς ως The Top

Στο επεισόδιο «New Rogues», ο Μπάρι (Γκραντ Γκάστιν) συνεχίζει να εκπαιδεύει την Τζες (Βάϊολετ Μπιν), όταν ο μετάνθρωπος Mirror Master, εμφανίζεται με την παλιά του συνεργάτιδα Top και αναζητάει τον Σναρτ. Η Τζες βιάζεται να ενταχθεί στο κυνηγητό τους, και αψηφά τις διαταγές του Μπάρι, με αποτέλεσμα να υπάρξουν καταστροφικές συνέπειες.

entertainment.in.gr