Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο ρόλο ενός παρηκμασμένου κωμικού

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο στο ρόλο ενός παρηκμασμένου κωμικού

Τζένη Παπαγεωργίου Τα δικαιώματα της κωμωδίας «The Comedian», μια ιδέα του Ρόμπερτ ντε Νίρο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, απέκτησε η Sony Pictures Classics από την εταιρία παραγωγής και διανομής Cinelou. Η Cinelou δημιουργήθηκε από τους παραγωγούς Μαρκ Καντόν και Κόρτνι Σόλομον, το 2014, και πρώτη τους ταινία ήταν το «Cake» της Τζένιφερ Άνιστον. Το «The […]

Τζένη Παπαγεωργίου

Τα δικαιώματα της κωμωδίας «The Comedian», μια ιδέα του Ρόμπερτ ντε Νίρο, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, απέκτησε η Sony Pictures Classics από την εταιρία παραγωγής και διανομής Cinelou. Η Cinelou δημιουργήθηκε από τους παραγωγούς Μαρκ Καντόν και Κόρτνι Σόλομον, το 2014, και πρώτη τους ταινία ήταν το «Cake» της Τζένιφερ Άνιστον.

Το «The Comedian» σκηνοθετεί ο Τέιλορ Χάκφορντ (Ο Δδικηγόρος του διαβόλου, Ιπτάμενος και Τζέντλεμαν), ενώ εκτός από τον ντε Νίρο, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα δούμε επίσης τους Έντι Φάλκο, Χάρβεϊ Καϊτέλ, Ντάνι ντε Βίτο, Πάτι Λουπόν, Λέσλι Μαν και Βερόνικα Φέρες.

Ο Ντε Νίρο υποδύεται έναν παρηκμασμένο κωμικό –άλλοτε αστέρα της κωμωδίας- ο οποίος, προσπαθεί να «ανανεωθεί» καλλιτεχνικά, όμως είναι ταυτισμένος στη συνείδηση του κοινού ως ένας από τους χαρακτήρες που κάποτε υποδύθηκε στην τηλεόραση.

Έχει φορτωθεί στον μικρότερο αδερφό του, τον οποίο υποδύεται ο ντε Βίτο, και στη σύζυγό του, και είναι αναγκασμένος να εκτίσει ποινή κοινωνικής εργασίας, επειδή φέρθηκε βίαια σε κάποιον από το κοινό του.

Κι ενώ περνάει όλα αυτά, βρίσκει αναπάντεχα έμπνευση, όταν γνωρίζει την Χάρμονι – είναι ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί η Λέσλι Μαν – η οποία είναι κόρη ενός μεγιστάνα κτηματομεσίτη (Χάρβεϊ Καϊτέλ).

Ο Μαρκ Καντόν εκ μέρους της παραγωγής δηλώνει: « Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο ασχολείται και αναπτύσσει αυτήν την ιδέα εδώ και πολλά χρόνια, οπότε είναι τιμή μας που τον βοηθούμε να κάνει την ιδέα του πραγματικότητα Η Sony Classics είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα αυτής της ταινίας…».

Τη διανομή της ταινίας διεθνώς έχει αναλάβει η Warner Bros σε συνεργασία με τη Cinelou.
Η Sony σκοπεύει να έχει έτοιμη προς προώθηση την ταινία προσεχώς, την περίοδο των Όσκαρ, δηλαδή κάπου εκεί γύρω στον Φεβρουάριο του 2017.

entertainment.in.gr

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024