
Κομισιόν: Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των τελευταίων προαπαιτούμενων
Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των τελευταίων προαπαιτούμενων τελεί η Κομισιόν, σύμφωνα με την αρμόδια για τις Οικονομικές Υποθέσεις εκπρόσωπο, Ανίκα Μπράιτχαρντ. «Μόλις οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώσουν την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, θα προχωρήσουμε στην αξιολόγησή τους που είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβει το Eurogroup και το Συμβούλιο Διευθυντών του ESM την απόφαση για την εκταμίευση» ανέφερε.
Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των τελευταίων προαπαιτούμενων τελεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με την αρμόδια για τις Οικονομικές Υποθέσεις εκπρόσωπο, Ανίκα Μπράιτχαρντ.
«Μόλις οι ελληνικές αρχές επιβεβαιώσουν την ολοκλήρωση των προαπαιτούμενων, θα προχωρήσουμε στην αξιολόγησή τους που είναι απαραίτητη προκειμένου να λάβει το Eurogroup και το Συμβούλιο Διευθυντών του ESM την απόφαση για την εκταμίευση», ανέφερε η κυρία Μπράιτχαρντ παραπέμποντας επίσης στις χθεσινές δηλώσεις του Π.Μοσκοβισί με τις οποίες «ενθάρρυνε» τις ελληνικές αρχές να έχουν ολοκληρώσει τα τελευταία προαπαιτούμενα «εγκαίρως» για το Eurogroup της Δευτέρας.
Η ίδια εκπρόσωπος δήλωσε πως, όσον αφορά το χρέος, η Επιτροπή εργάζεται «στο πλαίσιο που έχει θέσει το Eurogroup του περασμένου Μαΐου», τονίζοντας ότι δεν τίθεται σε καμία περίπτωση ζήτημα Grexit.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Αφιέρωμα στη Nina Simone»: Στις 6 Ιουνίου στο Theatre of the No
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πάτρα: Νέος θάνατος κρατούμενου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου – Στους 7 οι νεκροί μέσα σε λίγες εβδομάδες
- Καλαμάτα: «Καθαρές» οι εξετάσεις των παιδιών – «Βοήθεια, μα γιατί» ήταν τα τελευταία λόγια της 39χρονης
- Έτσι η αβεβαιότητα επηρεάζει τη σχέση
- ΗΠΑ – Ιράν: Δοκιμάζεται η εκεχειρία, αντικρουόμενες δηλώσεις για τις διαπραγματεύσεις – Τι συμφώνησαν Ισραήλ και Λίβανος
