Κλειστές τη Δευτέρα υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων λόγω αργίας
Δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, λόγω της αργίας για τη γιορτή του πολιούχου των Αθηνών, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά ευαίσθητες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας.
Δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου οι διοικητικές, οικονομικές και τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων, λόγω της αργίας για τη γιορτή του πολιούχου των Αθηνών, Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη.
Αντιθέτως, θα λειτουργήσουν κανονικά ευαίσθητες υπηρεσίες υψηλής κοινωνικής σημασίας, όπως η αποκομιδή των απορριμμάτων, οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, η σίτιση απόρων και αστέγων, η ελεγχόμενη στάθμευση, η γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη 1595, η συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού και τα νεκροταφεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εχει μέλλον ο φιλελευθερισμός;
- Ισραήλ: Πάνω από 80 κράτη καταδικάζουν τη βούλησή του να επεκταθεί στη Δυτική Οχθη
- Ο Τραμπ χαρακτηρίζει τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις «ισχυρότερες από ποτέ»
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Σούπερ πύραυλος στα ελληνικά F-35
- Ισπανία: Συνελήφθη ο «άνδρας με τα χίλια ονόματα» που καταζητείται στο Περού
- Καιρός: Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ώρες και μέρες
