Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Έφηβος σκότωσε τον πατέρα του και μετά άνοιξε πυρ σε σχολείο

ΗΠΑ: Έφηβος σκότωσε τον πατέρα του και μετά άνοιξε πυρ σε σχολείο

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ένα ακόμη περιστατικό εφήβου που σκότωσε πρώτα τον πατέρα του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κοντινό δημοτικό σχολείο, όπου άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές και μία δασκάλα. Ο ανήλικος δράστης συνελήφθη αμέσως μετά, ενώ το δημοτικό σχολείο του Τάουνβιλ, κοντά στο Άντερσον στη Νότια Καρολίνα, εκκενώθηκε. Το κίνητρο του 14χρονου δράστη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ ένα ακόμη περιστατικό εφήβου που σκότωσε πρώτα τον πατέρα του και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε κοντινό δημοτικό σχολείο, όπου άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο μαθητές και μία δασκάλα.

Ο ανήλικος δράστης, του οποίου το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, συνελήφθη αμέσως μετά, ενώ το δημοτικό σχολείο του Τάουνβιλ, κοντά στο Άντερσον στη Νότια Καρολίνα, εκκενώθηκε.

Το κίνητρο του 14χρονου δράστη επίσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Σύμφωνα με αξιωματούχους της Αστυνομίας ωστόσο, η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται ούτε με τρομοκρατία ούτε με ρατσισμό.

Ο έφηβος πυροβόλησε θανάσιμα πρώτα τον 47χρονο πατέρα του και έπειτα κατευθύνθηκε με αυτοκίνητο προς το δημοτικό σχολείο, αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αν και παραμένει μυστήριο πού βρήκε το όχημα με το οποίο μετακινήθηκε.

Ο παππούς και γιαγιά του 14χρονου έλαβαν τηλεφώνημα από τον εγγονό τους, ο οποίος έκλαιγε ασταμάτητα. Καθώς δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τι τους έλεγε, πήγαν οι ίδιοι στο σπίτι του γιου τους, όπου τον βρήκαν νεκρό.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στον χώρο γύρω από τις εγκαταστάσεις του σχολείου, το οποίο εκκενώθηκε, ενώ οι περί τους 300 μαθητές μεταφέρθηκαν σε γειτονική εκκλησία, όπου τους παρέλαβαν αργότερα οι γονείς τους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024