Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Grey's Anatomy» και «How to Get Away with Murder» κάθε Πέμπτη στο FOX Life

«Grey’s Anatomy» και «How to Get Away with Murder» κάθε Πέμπτη στο FOX Life

...

Στις 29 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη prime time ζώνη της Πέμπτης, του FOX Life, επιστρέφει με τα νέα επεισόδια των σειρών Grey’s Anatomy και How To Get Away With Murder από τη μοναδική δημιουργό Σόντα Ράιμς, τα οποία θα προβάλλονται back-to-back, λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη προβολή τους στην Αμερική.

Το τηλεοπτικό ραντεβού της Πέμπτης ξεκινάει στις 21:00 με τα επεισόδια του 13ου κύκλου Grey’s Anatomy, τη σειρά που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη κιόλας σεζόν, με πολλούς να αποκαλούν τη σειρά «ένα από τα καλύτερα τηλεοπτικά σόου της εποχής μας». Οι γιατροί του Grey Sloan Memorial Hospital έρχονται αντιμέτωποι με αποφάσεις ζωής και θανάτου καθημερινά, αναζητούν παρηγοριά ο ένας από τον άλλον, ενώ κάποιες φορές οι σχέσεις που δημιουργούν, ξεπερνούν τη φιλία…

Το φινάλε του 12ου κύκλου, μας έδειξε πως οι οικογενειακοί δεσμοί και οι σχέσεις γίνονται ολοένα και ισχυρότερες, με επίκεντρο την γεμάτη αγωνία γέννηση του παιδιού της Έιπριλ (Σάρα Ντρου) και του Τζάκσον (Τζέσε Ουίλιαμς). Τα νέα επεισόδια της θρυλικής δραματικής σειράς δίνουν ραντεβού με τους πολυάριθμους λάτρεις της σειράς κάθε Πέμπτη στις 21:00.

Η συναρπαστική συνέχεια της βραδιάς έρχεται στις 21:50, με τα επεισόδια του 3ου κύκλου της σειράς How To Get Away With Murder με πρωταγωνίστρια την υποψήφια για Όσκαρ και νικήτρια EMMY, Βαϊόλα Ντέιβις στον ρόλο της Άναλιζ Κίτινγκ. H Άναλιζ συγκεντρώνει όλα εκείνα που θα περίμενε κάποιος από μια δικηγόρο και καθηγήτρια εγκληματολογίας όπως έξυπνη, παθιασμένη, δημιουργική αλλά και όσα δεν θα περίμενε όπως σέξι, απρόβλεπτη και επικίνδυνη. Έχοντας μαζί της πέντε από τους φοιτητές της, καλείται να δουλέψει σε πολύ δύσκολες, αληθινές υποθέσεις.

Στο φινάλε του 2ου κύκλου είδαμε τη συνταρακτική σκηνή όπου ο αγαπημένος μαθητής της Annalise, Wes (Alfred Enoch) βρίσκει τον πατέρα του, ο οποίος αμέσως μετά πέφτει νεκρός από σφαίρα. Ποιος ευθύνεται για το μυστηριώδη θάνατο; Τι μυστικά θα παραμείνουν κρυφά με τη σιωπή του; Όλα τα νέα επεισόδια How To Get Away with Murder έρχονται αποκλειστικά στο FOX Life κάθε Πέμπτη, στις 21:50.

Το FOX Life είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.
Όλα τα νέα επεισόδια των σειρών θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

entertainment.in.gr

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024