
Γεροβασίλη: Κάντε μήνυση στην πραγματικότητα
«Οι διαδικασίες του διαγωνισμού θα ολοκληρωθούν κανονικά. Κάντε μήνυση στην πραγματικότητα» τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.
«Οι διαδικασίες του διαγωνισμού θα ολοκληρωθούν κανονικά. Κάντε μήνυση στην πραγματικότητα» τονίζει η Όλγα Γεροβασίλη, με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.
Με την ανάρτηση αυτή η κ. Γεροβασίλη επιχειρεί να απαντήσει σε όσους προεξοφλούν ότι ο διαγωνισμός για τις τηλεοπτικές άδειες δεν θα προχωρήσει, με αφορμή την αποχώρηση του επιχειρηματία Ι. Καλογρίτσα από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νεκρός 47χρονος σε λεωφορείο ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Πάργα
- Μητσοτάκης για Marfin: Χρέος μας να αντισταθούμε σε όσους επιχειρούν να ναρκοθετήσουν και πάλι την ομαλότητα
- NBA: Break των Τίμπεργουλβς στο Σαν Αντόνιο παρά την ιστορική βραδιά του Γουεμπανιάμα (vids)
- Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα στη γραμμή 2 του Μετρό
- Κάννες 2026: Ντέμι Μουρ, Κλόι Ζάο και Στέλαν Σκάρσγκαρντ στην κριτική επιτροπή του Παρκ Τσαν-γουκ
- Μητσοτάκης: Στο Άμπου Ντάμπι σήμερα ο πρωθυπουργός – Συνάντηση με τον πρόεδρο των ΗΑΕ


