
Παράταση στην καταβολή φόρων στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης
Λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, και οι οποίες λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, και οι οποίες λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ειδικότερα, υπογράφηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Τ.Αλεξιάδη η σχετική Υπουργική Απόφαση, με την οποία παρατείνεται η πληρωμή βεβαιωμένων οφειλών, φυσικών και νομικών προσώπων, που έχουν την κύρια κατοικία ή έδρα τους στον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης, λόγω των πρόσφατων καταστροφών από φυσικά φαινόμενα και λήγουν ή έληξαν μέσα στο διάστημα κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Για τον ίδιο λόγο παρατείνονται και οι προθεσμίες καταβολής των δόσεων ρυθμίσεων βεβαιωμένων οφειλών. Ακόμα, αναστέλλεται η είσπραξη των βεβαιωμένων και ληξιπρόθεσμων οφειλών των ανωτέρω ως και τη λήξη κήρυξης της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (8/3/2017).
Η απόφαση αυτή εκδόθηκε, βάσει σχετικών αποφάσεων του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας) το οποίο και κηρύσσει την κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, την περιοχή και το χρονικό διάστημα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Μύκονος: «Σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών διέθετε 30χρονος – Διακινούσε ακόμα και παραισθησιογόνα μανιτάρια σε σκόνη
- Ρωσία: Τα πλήγματα της Ουκρανίας δεν θα μείνουν χωρίς την ενδεδειγμένη απάντηση
- «Νοσεί» το ΕΣΥ – Χειροπέδες στον μοναδικό γιατρό του Καστελόριζου μετά από μήνυση του δημάρχου