Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ουζουνίδης: «Ο Πανιώνιος γνώριζε τα πάντα για Ολυμπιακό»

Ουζουνίδης: «Ο Πανιώνιος γνώριζε τα πάντα για Ολυμπιακό»

Μετά από αρκετό καιρό ο Μαρίνος Ουζουνίδης «έλυσε τη σιωπή του» σχετικά με το φλερτ με τον Ολυμπιακό και τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» με τον Πανιώνιο. «Το deal με τον Ολυμπιακό χάλασε για πολλούς λόγους. Δεν είχα πάντως συμφωνήσει 100% με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, όμως, η διοίκηση το γνώριζε. Ενημέρωσα αυτούς που έπρεπε, και όλα ήταν εν γνώσει τους, ήταν δηλαδή ενήμερη η ομάδα».

Μετά από αρκετό καιρό ο Μαρίνος Ουζουνίδης «έλυσε τη σιωπή του» σχετικά με το φλερτ με τον Ολυμπιακό και τους λόγους που οδήγησαν στο «διαζύγιο» με τον Πανιώνιο.

«Το deal με τον Ολυμπιακό χάλασε για πολλούς λόγους. Δεν είχα πάντως συμφωνήσει 100% με τον Ολυμπιακό. Ό,τι έγινε, όμως, η διοίκηση το γνώριζε. Ενημέρωσα αυτούς που έπρεπε, και όλα ήταν εν γνώσει τους, ήταν δηλαδή ενήμερη η ομάδα.

Μπορείς να πεις για μένα διάφορα, δεν μπορείς να αφήνεις υποννοούμενα για τον χαρακτήρα μου και την ηθική μου. Με ενόχλησε ιδιαίτερα η δήλωση που με χαρακτήριζε ως ανήθικο.

Να πω δε, πως μπορούσα να παραιτηθώ απο τον Πανιώνιο και ακολούθως να πάω στον Ολυμπιακό, αλλά δεν το έκανα, γιατί αυτό θα ήταν ανήθικο.

Στο συμβόλαιό μου, συμπληρώνω για όσους δεν γνωρίζουν, υπήρχε συγκεκριμένη ρήτρα αποδέσμευσης για τέτοιες περιπτώσεις» είπε ο 47χρονος προπονητής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στην ΕΡΑ Σπορ.

Επίσης, αποκάλυψε πως βρέθηκε κοντά στη Σταντάρ Λιέγης. «Όντως μίλησα με τη βελγική ομάδα. Ήλθε σε επαφή μαζί μου άνθρωπος, συζητήσαμε, αλλά για διάφορους λόγους δεν ευδοκίμησε αυτή η περίπτωση.

Είναι πάντως τρομερά δύσκολο να πάει Έλληνας προπονητής στο εξωτερικό, γιατί η Ευρώπη δουλεύει διαφορετικά. Εκεί μετράει το βιογραφικό.

Τι να τους πως εγω, πως έβγαλα μια ομάδα 5η στο ελληνικό πρωτάθλημα και άλλες τρεις στην 6η θέση; Κάνουμε μεγάλη προπάθεια, και ευελπιστώ κάποια στιγμή να εργαστώ στο εξωτερικό».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024