
Σκάι και Μαρινάκης πλήρωσαν την πρώτη δόση για την τηλεοπτική άδεια
Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι και η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατέθεσαν σήμερα, Παρασκευή, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης την πρώτη δόση του τιμήματος για τις τηλεοπτικές άδειες που απέκτησαν από τος διαγωνισμό.
Ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι κατέθεσε σήμερα, Παρασκευή, στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης την πρώτη δόση του τιμήματος για την αδειοδότησή του, ύψους 14.533.333 ευρώ, καθώς επίσης και όλα τα σχετικά παραστατικά.
Μετά τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, και η εταιρεία Alter Ego του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατέβαλε στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας την πρώτη δόση, ύψους 24.633.333,34 ευρώ, για την απόκτηση της τηλεοπτικής άδειας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας
- LIVE: Τσέλσι – Τότεναμ

