
Στις 28 Σεπτεμβρίου τελικά η συζήτηση στη Βουλή για την Παιδεία
Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία που είχε ζητήσει η ΝΔ και είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τελικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Αύγουστο.
Η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την Παιδεία που είχε ζητήσει η ΝΔ και είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, θα γίνει τελικά την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου. Το αίτημα είχε υποβληθεί από την Αξιωματική Αντιπολίτευση τον Αύγουστο.
Συγκεκριμένα, την 1η Αυγούστου ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης είχε απευθυνθεί στον πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση, σημειώνοντας ότι «η πολιτική που ασκεί μέχρι σήμερα η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον τομέα της παιδείας αποτελεί οδοστρωτήρα για το εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας», καταγγέλλοντας πρωτοφανείς αποφάσεις ιδεοληψίας και ανικανότητας, που υποβαθμίζουν δραματικά τη δημόσια και διαλύουν την ιδιωτική εκπαίδευση.
Η συζήτηση -σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών- είχε αρχικά οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου, ωστόσο, πήρε μία μέρα παράταση λόγω της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα προαπαιτούμενα.
Σχετικά άρθρα:
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΕΛΑΣ: Τι θα περιλαμβάνει η πρόταση της για μια «ισχυρή αυτοδιοίκηση» – Οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν
- Νίκολιτς για μεταγραφές: «Περιμένω δυο παίκτες άμεσα, χρειαζόμαστε μέσους – Ίσως πάρουμε και άλλους»
- Γαλλία – Ισπανία: Πύρινη λαίλαπα, αυξάνονται διαρκώς οι εκτοπισμένοι – Απειλείται το Μπορντό [Χάρτες]
- Συναγερμός για ύποπτη βαλίτσα στο Μοναστηράκι
- Την Τρίτη θα γίνει η κηδεία του Τζων Τίκη – «Το τελευταίο του ταξίδι»
- Συνελήφθη 29χρονος που οδηγούσε με 208 χλμ/ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου
