Σκηνικό διαπλοκής καταγγέλλει ο Θεοδωράκης σε επίκαιρη ερώτηση για τις άδειες
Επίκαιρη ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε στην Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας «σκηνικό παρακμής και διαπλοκής στο τηλεοπτικό τοπίο, που υπονομεύει την ενημέρωση και τη Δημοκρατία».
Επίκαιρη ερώτηση για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε στην Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, καταγγέλλοντας «σκηνικό παρακμής και διαπλοκής στο τηλεοπτικό τοπίο, που υπονομεύει την ενημέρωση και τη Δημοκρατία».
Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του Ποταμιού καλεί τον πρωθυπουργό να απαντήσει στη Βουλή:
«Πρώτον, πώς είναι δυνατόν να προεξοφλεί με δημόσιες δηλώσεις του την έκβαση μιας υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας; Αυτό δεν αποτελεί ωμή παραβίαση της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης;»
Ο κ. Θεοδωράκης ρωτά τον πρωθυπουργό «γιατί η Επιτροπή, που συγκροτήθηκε με απόφαση των συνεργατών του πρωθυπουργού, δεν προχώρησε στον ενδελεχή και ουσιαστικό έλεγχο του «πόθεν έσχες» των υπερθεματιστών».
Παράλληλα, ρωτά τον κ. Τσίπρα αν θεωρεί νόμιμο και ηθικό να μπορούν να είναι ιδιοκτήτες τηλεοπτικών σταθμών εργολάβοι δημοσίων έργων και προμηθευτές του Δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γλυφάδα: Νεκρός 26χρονος που αγνοούνταν – Βρέθηκε στον Ισθμό της Κορίνθου
- Για κίνδυνο κατάρρευσης πρανούς σε ρέμα κάνει λόγο ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκιδόνας
- Ο Ζάκερμπεργκ στο σκαμνί για τον «εθισμό» των παιδιών στο Instagram
- ΣΥΡΙΖΑ: Προκαλεί γέλια να λέει η ΝΔ των υποκλοπών, του ΟΠΕΚΕΠΕ και των σκανδάλων ότι δεν ανέχεται τα ψεύδη
- «Οι Αθώοι»: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Data Centers και Data Lakes: η στρατηγική ανάγκη της νέας εποχής και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των οργανισμών που αξιοποιούν τα δεδομένα