
Νέες προσφυγές από Star και ΣΚΑΪ για τις τηλεοπτικές άδειες
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν και πάλι οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star και ΣΚΑΪ για τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν και πάλι οι τηλεοπτικοί σταθμοί Star και ΣΚΑΪ για τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.
Ειδικότερα, το Star Channel κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη – Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, ενώ ζητάει ακόμα την ακύρωση των σχετικών αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.
Επίσης, ο ΣΚΑΪ προσέφυγε και πάλι στο ΣτΕ ζητώντας να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, Νικολάου Σακελλαρίου, να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΗΠΑ: Ομοβροντία δασμών από σήμερα Παρασκευή σε βάρος 60 χωρών και της ΕΕ
- Η Γαλλία ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού πολιτικής προστασίας της ΕΕ για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κούβα: Κυρώσεις επιβάλλουν οι ΗΠΑ και στις κουβανικές ιατρικές αποστολές στο εξωτερικό
- Επιθέσεις με κατσαβίδι και μαχαίρι στο Central Park με δύο τραυματίες – Ερευνάται αν ήταν «έγκλημα μίσους»
- Ισπανία: Κηρύχτηκε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών
- Κύπρος: Ο Τραμπ αναδημοσιεύει συνέντευξη του κύπριου υπουργού Ενέργειας για τα ενεργειακά στην Αν. Μεσόγειο
