
Συμπλοκή τριών οδηγών ταξί στο Πέραμα για μια θέση πάρκινγκ
Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Τετάρτη τρεις οδηγοί ταξί, ηλικίας 33, 35 και 61 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από λιμενικούς στο λιμάνι του πορθμείου Περάματος, καθώς συνεπλάκησαν για μια θέση πάρκινγκ. Στην κατοχή του 61χρονου βρέθηκαν μαχαίρι και φαλτσέτα.
Στον εισαγγελέα οδηγούνται την Τετάρτη τρεις οδηγοί ταξί, ηλικίας 33, 35 και 61 ετών, οι οποίοι το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθησαν από λιμενικούς στο λιμάνι του πορθμείου Περάματος, καθώς συνεπλάκησαν για μια θέση πάρκινγκ.
Ο 61χρονος κατηγορείται για εξύβριση, απλή σωματική βλάβη και για κατοχή ενός μαχαιριού και μίας φαλτσέτας (τύπου χαρτοκόπτη), ενώ ο 35χρονος γιος του και ο 33χρονος για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη.
Ο τελευταίος διακομίστηκε με αμυχές στον λαιμό στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, απ’ όπου αργότερα εξήλθε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H Μπορούσια Ντόρτμουντ εξετάζει την απόκτηση του Μαυροπάνου
- Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διέπραττε απάτες σε βάρος του ΕΟΠΥΥ – Πάνω από 400.000 ευρώ οι ζημιές στον Οργανισμό
- Κρήτη: Στη φυλακή ο 58χρονος που κατηγορείται ότι επιχείρησε να πνίξει 8χρονο με μαξιλάρι
- Ποια επιδόματα και παροχές πληρώνουν e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Υποστήριξη πληγέντων στα Πετράλωνα: Το κράτος πετάει το μπαλάκι στον Δήμο, ενώ στα δικαστήρια η μάχη θα είναι δύσκολη
- Συνελήφθη οδηγός ταξί που χρέωσε 175 ευρώ τη διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας

