Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Game of Thrones: Πιθανό spin off, αλλά χωρίς τους Μπένιοφ και Γουάις

Game of Thrones: Πιθανό spin off, αλλά χωρίς τους Μπένιοφ και Γουάις

...

Μαντώ Σιώμου

Ο δημιουργός του Game of Thrones Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, αλλά και οι παραγωγοί της διάσημης ομώνυμης σειράς, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις, μετά την ιστορική βραδιά των Emmy όπου η σειρά κέρδισε συνολικά σε 12 κατηγορίες, μίλησαν για το μέλλον της σειράς και την πιθανότητα ενός spin off.

Οι παραγωγοί του Game of Thrones, Ντέιβιντ Μπένιοφ και Ντ. Μπ. Γουάις, υποθέτουν ότι το HBO, θα κάνει κι άλλες σειρές από τον κόσμο του Γουέστερος, αλλά προϊδεάζουν το κοινό να μην περιμένει να αναλάβουν κάποιο πιθανό spin off. Σύμφωνα με το TVLine, ο Μπένιοφ, στα παρασκήνια της απονομής των βραβείων, απέρριψε γρήγορα τη πιθανότητα συμμετοχής του σε ένα prequel, λέγοντας ότι «ο Τζωρτζ δημιούργησε έναν θαυμάσιο, αλλά πολύ πλούσιο κόσμο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρξουν και άλλες σειρές στο κόσμο του Γουέστερος, αλλά για εμάς τελειώνει εδώ.»

Και ο Τζωρτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός spin off, δηλώνοντας ότι: «Έχω χιλιάδες σελίδες ιστορικής μυθοπλασίας, οι οποίες οδήγησαν στο Game of Thrones, άρα υπάρχει ήδη πολύ υλικό, το οποίο αυξάνεται συνεχώς»

Παρόλα αυτά, διευκρινίζει πως «αυτή τη στιγμή, έχουν ακόμη τη τηλεοπτική σειρά να ολοκληρώσουν, αλλά και ακόμη δύο βιβλία να τελειώσει, οπότε όλα αυτά προς το παρόν είναι εικασίες.»

Φαντάζει δύσκολο, μια νέα σειρά χωρίς τους βραβευμένους με Emmy παραγωγούς στο τιμόνι, ωστόσο το ΗΒΟ, είχε προαναφερθεί στην προοπτική του prequel, λέγοντας τον Ιούλιο ότι:

«Το έχουμε συζητήσει και δεν είμαστε αντίθετοι, αλλά πρέπει φυσικά να έχει δημιουργικά νόημα. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι Μπένιοφ και Γουάις θα μπορούσαν να ασχοληθούν με το project, όταν ετοιμάζονται να ξεκινήσουν την παραγωγή της έβδομης σεζόν. Είναι αρκετά έντονη η παραγωγή της, και πρόκειται να αρχίσουν σύντομα. Είμαστε ανοιχτοί σε ένα spin off. Τα παιδιά επίσης δεν ήταν αντίθετοι, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια περί αυτού, αυτή την στιγμή.»

Δείτε παρακάτω την πλήρη λίστα των νικητών των βραβείων Emmy.

entertainment.in.gr

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024