
Στη Βουλή τα προαπαιτούμενα για τα 2,8 δισ. ευρώ
Την Πέμπτη, εκτός απροόπτου, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εφαρμογή των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ. Το χρονοδιάγραμμα έγκρισης και εκταμίευσης της υποδόσης παραμένει όπως έχει ήδη καθορισθεί και προβλέπει οριστική απόφαση για τη δόση στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου.
Την Πέμπτη, εκτός απροόπτου, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για την εφαρμογή των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ.
Σύμφωνα με κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, από τη λίστα των 15 προαπαιτούμενων απομένουν ένα-δυο τα οποία θα ολοκληρωθούν εντός των επόμενων ημερών
Όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών το χρονοδιάγραμμα έγκρισης και εκταμίευσης της υποδόσης παραμένει όπως έχει ήδη καθορισθεί και προβλέπει την έγκριση από το Euroworking Group (EwG) στις 29 Σεπτεμβρίου και την οριστική απόφαση για εκταμίευση της δόσης στο Eurogroup της 10ης Οκτωβρίου.
Το ίδιος στέλεχος ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξουν άλλες διατάξεις πέραν των όσων έχουν να κάνουν με τα προαπαιτούμενα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Γιατί θα αργήσει να μειωθεί η τιμή στη βενζίνη
- Ο Σερκί στήριξε τον Ντινιέ – Η απάντηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού σε ερώτηση για το πέναλτι στον Γιαμάλ
- Γνωρίστηκαν στο Αγγλία – Αργεντινή το 1986. Τέσσερις δεκαετίες μετά επέστρεψαν στον «τόπο του εγκλήματος»
- Τραγωδία στη Λέσβο: Νεκρές δύο γυναίκες σε τροχαίο – Στο ίδιο σημείο είχαν σκοτωθεί δύο νεαροί τον Μάιο
- Καβάλα: Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση κοντά στην Εγνατία Οδό στην Ελευθερούπολη
- Τον επικεφαλής της κρατικής εταιρείας ενέργειας προτείνει ο Ζελένσκι για νέο πρωθυπουργό


