
Προσφυγή του Ουζουνίδη κατά του Πανιωνίου
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώην τεχνικός των κυανέρυθρων ζητεί τα δεδουλευμένα της περσινής περιόδου ως τις 30 Ιουνίου 2016. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ, η οποία το καλοκαίρι απέλυσε τον Ουζουνίδη επειδή συζητούσε με τον Ολυμπιακό, ενώ δεσμευόταν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Πανιώνιος κατέθεσε ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο πρώην τεχνικός των κυανέρυθρων ζητεί τα δεδουλευμένα της περσινής περιόδου ως τις 30 Ιουνίου 2016.
Για την ώρα δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την ΠΑΕ, η οποία το καλοκαίρι απέλυσε τον Ουζουνίδη επειδή συζητούσε με τον Ολυμπιακό, ενώ δεσμευόταν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Με τον τρόπο αυτό, δίνεται συνέχεια στη κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μακρόν: Ένας Γάλλος στρατιωτικός σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Την ευθύνη φέρει η Χεζμπολάχ
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για υπόθεση εκβίασης σε βάρος διαχειριστή εταιρείας
- Πώς βρέθηκε ο Πέδρο Πασκάλ στο σόου του Bad Bunny στο Super Bowl
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως καθόρισε μια «κίτρινη γραμμή» στον Λίβανο
- ΚΚΕ: Καθυστερημένη η παραίτηση του «πτυχιούχου» στη συγκάλυψη του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη

