
«Κολλάει» του Ουζουνίδη στον Ατρόμητο, στρέφονται σε άλλες επιλογές
Δύσκολο έως απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ατρόμητου από τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου ήταν ο «εκλεκτός» της διοίκησης για να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στην παρούσα χρονική περίοδο.
Δύσκολο έως απίθανο φαντάζει το ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Ατρόμητου από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
Μετά την απομάκρυνση του Τραϊανού Δέλλα, ο πρώην προπονητής του Πανιωνίου ήταν ο «εκλεκτός» της διοίκησης για να αναλάβει τα «ηνία» της ομάδας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται ότι θα πραγματοποιηθεί στην παρούσα χρονική περίοδο.
Από τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι δύο πλευρές είχαν σήμερα, Τρίτη, το καθοριστικό ραντεβού, στη διάρκεια του οποίου δεν επήλθε συμφωνία.
Ακούστηκε μέχρι κι ότι ο υποψήφιος για τον πάγκο των «κυανόλευκων» εξήγησε στη διοίκηση ότι δεν επιθυμεί να εργαστεί αυτή την περίοδο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο λόγος που δεν προχώρησε ο «γάμος» ήταν ο συγκεκριμένος.
Οι άνθρωποι του Ατρόμητου θα στραφούν (εάν δεν το έχουν κάνει ήδη) στις εναλλακτικές λύσεις που είχαν στο μυαλό τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Locomondo φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στην κάψα της Αθήνας
- Ένας νέος αγώνας πυρηνικών εξοπλισμών πλησιάζει – Υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε
- Δίκη Τεμπών: Συνεχίζεται σήμερα η διαδικασία με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων
- Ο Πούτιν αποκάλυψε ότι έλαβε μήνυμα από τον Ιρανό ανώτατο ηγέτη
- Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για την προπόνηση με βάρη
- Αλλαγές στα επιδόματα: Δημιουργείται ενιαίο ψηφιακό μητρώο




